Öt holttestet találtak egy családi házban (FRISSÍTVE)

A fő gyanúsított egy zavart elméjű családtag.

Hirdetés

FRISSÍTÉS:

Az Antena 3 információi szerint az 53 éves férfi beismerte a tettét, és azt mondta a rendőrségnek, hogy a gyilkosságot előre kitervelte. Az őrizetbe vett férfi lánytestvére asszisztensként dolgozott a katonakórházban, a férje pedig (aki rátalált a holttestekre) ugyanannak az egészségügyi intézménynek az egyik orvosa.

Kegyetlen mészárlás történt kedden egy bascovi (Argeş megye) családi házban: az otthonába hazatérő férfi holtan találta a feleségét, az ötéves kislányát, a sógorát, az apósát és az anyósát.

A borzalmas tragédia helyszínéről érkező információk szerint az áldozatokon szúrt sebeket találtak, az első számú gyanúsított pedig a feleség 53 éves, zavart elméjű testvére, aki ugyanabban a házban lakott.

Hirdetés

Állítólag a közeli erdőbe menekült, amikor megtudta, hogy a rendőrség már helyszínelést tart a tett helyszínén, és megpróbált véget vetni az életének.

A feltételezett elkövetőt később őrizetbe is vették, közölte a megyei rendőrség, a vizsgálatokat az Argeş megyei törvényszéki ügyészség folytatja.

Hirdetés