Össze kéne dobni egy kis pénzt, hogy a parlamenti képviselőink nyugodtan tudjanak teniszezgetni

Készült egy szép tervezet is, amely szerint a honatyák igen jól teljesítenek a nemzetközi teniszturnékon, s azokra bizony készülni is kell.

Hirdetés

A honatyák focicsapatának eszméletlen külföldi sikereiről már megemlékeztünk egy korábbi cikkben, de arról mostanáig nem tudtunk, hogy választottjaink állítólag igen jól teljesítenek a nemzetközi teniszturnékon is.

A sokoldalúan tehetséges képviselők ezért be is terjesztettek egy olyan törvénytervezetet, amely egy 4857 négyzetméteres bukaresti terület átvételéről szól, s amelyen a Ion Rațiu nevét viselő parlamenti klub egy sportkomplexumot hozna létre – természetesen a mi pénzünkből –, ahol majd a politikusaink nyugodtan tudnak készülni a teniszturnékra. Ugyanott egy kis teraszt is létrehoznának, ahol a kimerítő edzések után üdítőzni is lehet, mert így lesz kerek az élmény.

Az indoklásba szépen beleírták, hogy a képviselők már 15 európai teniszturnén vettek részt, sőt, néha még nyertek is. A 15 képviselő által benyújtott tervezet mögött példaértékű összefogás jött létre (de jó lenne ilyenből többet látni komolyabb ügyek mentén is – szerk. megj.), egyedül az USR nem vett részt a kezdeményezésben.

Mi több, az USR-s Cristina Prună volt az, aki ügyelt arra, hogy a törvénytervezetről a szélesebb közvélemény is értesüljön.

Hirdetés