Népi hősből együgyű bűnöző: a lovagló családapa már autóval száguldozik, el is kapták jogsi nélkül

Nagyot változott a világ a szükségállapot egyik megható történetének a főhősével: a pénz szagától el is vesztette a józan eszét.

Hirdetés

A kijárási tilalom idején mi is megírtuk annak a fiatalembernek a megható történetét, aki lóháton ment meglátogatni a szülészeten a feleségét és az újszülött gyerekét.

A sajtó hírverése nyomán a mélyszegénységben élő 22 éves férfi és családja több száz személytől kapott támogatást, és – a szomszédai elmondása szerint – a hirtelen jött anyagi jólét megváltoztatta a hősként ünnepelt Sergiu Ciobotariut, sajnos rossz irányba.

A férfi időközben házat és autót is vásárolt – a falus társai szerint egy adott ponton egy VW és egy Range Rover is parkolt az új otthona előtt –, ráadásul a hatóságokkal is összeakasztotta a bajszát.

Mint kiderült, bűnvádi eljárás indult ellene, mert jogosítvány nélkül vezette az (egyik) autóját, ráadásul három hete nyomtalanul eltűnt, a szomszédai legalábbis hetek óta nem látták a fiatalembert.

Szóval eddig tartott a mítosz: Sergiu az egekig magasztalt népi hősből egy elszemtelenedett, törvényszegő fickóvá szállt alá.

Hirdetés