Négy máramarosi család pofátlansági csúcsot döntött egy félixfürdői szállodában

Rongáltak, hangoskodtak, a legdrágább ételeket és italokat rendelték, majd fizetés nélkül távoztak.

Hirdetés

Egy 12 ezres számlát és pár szétbulizott szobát hagyott maga mögött négy máramarosi család Félixfürdőn, akik úgy gondolták, hogy megúszhatják, ha fizetés nélkül távoznak. A négycsillagos szállodakomplexum azonban nem hagyja annyiban, és miután barátságos úton nem sikerült behajtani a pénzt – a recepciósnak megadott mobilszámon senki nem válaszolt –, panaszt tettek a rendőrségen.

A múlt hétvégén történt esetről annyit lehet tudni, hogy egy nagybányai cég tulajdonosa születésnapját ünnepelte a hotelben, amire meghívta a családi barátokat is. A legdrágább szobákat vették ki, a legdrágább ételeket és italokat rendelték, miközben elszabadult a buli is. Mivel törölközőket hajítottak az úszómedencébe, üvegeket dobáltak ki az ablakon, hangoskodásukkal zavarták a többi vendéget, és nem voltak hajlandóak csillapodni, a hotel alkalmazottai kénytelenek voltak kihívni a rendőröket, akik némileg lenyugtatták a kedélyeket.

A vasárnapi kijelentkezéskor hosszabbítást kértek, ehhez ki kellett volna fizetni az addigi fogyasztást. Kérték, hogy a cég kontójára állítsák ki a cechet, és hétfőn reggel utalják a pénzt, végül vasárnap este a hotel hátsó ajtaján kilopakodtak, és elhajtottak. Biztonsági kamera is rögzítette a jelenetet (itt tekinthető meg), ami jól jön a rendőrségnek is a csalók mihamarabbi beazonosításához.

Hirdetés