Na még ez is: fertőzésgóc alakult ki a Kolozs megyei rendőrségen, 14 alkalmazott lett koronás

Bár megnyugtatnak mindenkit, hogy az új helyzet nem befolyásolja majd a munka hatékonyságát, ne csodálkozzunk, ha kevesebb rendőr lesz az utcán.

Hirdetés

Riadót fújtak a Kolozs megyei rendőrségen, miután kiderült, hogy az intézményben fertőzésgóc alakult ki. A megyei rendőr-főkapitányság közleménye szerint 14 rendőr tesztje lett pozitív, ezért a korábbiaknál szigorúbb óvintézkedéseket vezetnek be az intézmény keretében, természetesen járványügyi ankétot is indítanak, és fertőtlenítik az irodákat.

A hétfői közleményből csupán annyi derül ki, hogy az intézmény vezetőségének tagjai közül senki nem fertőződött meg, azt már rendőrséghez közelálló forrásokból tudjuk, hogy irodai alkalmazottak betegedtek meg a logisztikai, illetve az adminisztrációs részlegen. Azt még gyorsan hozzábiggyesztették azért a mondandóhoz, hogy a megbetegedések nem befolyásolják a közösség szolgálatában kifejtett munkát.

Kolozs megyében egyébként jelenleg 103 koronavírussal diagnosztizált beteget tartanak nyilván, ebből 12 új esetet az elmúlt 24 órában diagnosztizáltak. Jelenleg 11 beteg szorul intenzív terápiás kezelésre a megyében.

Hirdetés