Mit tehet a szenvedélyes rendőr, ha szól a szív? Otthagyja a leltári autót a mezőn és…

Nem, nem egy épp készülő film forgatásáról van szó. Ez maga a hormonális élet.

Hirdetés

Elöljáróban annyit, hogy ez a történet valahol messze, a Kárpátokon túl, pontosabban Vaslui megyében történt. És tényleg nem egy új vígjátékról van szó. A szereplők viszont egytől egyig odaillők.

Először is van A Rendőr. Aki szépen bejelentkezik az őrsön, átveszi a szolgálatot, történetesen késő este, beül a szolgálati Daciába és rendeltetésszerűen útnak indul. Aztán egyszer csak hopp, lehajt az útról, egyenest az éjszakai rétre. Ki tudja, talán gonosztevőt látott. Szüszpansz van.

A Nép. A Nép, ugye, mindig jelen van valamilyen formában. Ezúttal néhány vidám fiatalember testesíti meg, akiknek azonnal feltűnik, hogy egy rendőrségi járőrkocsi csak úgy nekivág a sötét semminek. Megállnak hát, haddlám, miben sántikál a derék közeg. Nő a szüszpansz.

A Titokzatos Hölgy. Tehát, a helyzet az, hogy a Rendőr ott rostokol a réten, kikapcsolt fényekkel, a Nép képviselői a közelben lapulnak, szemüket meresztve, fülüket hegyezve. És ekkore felbukkan a sötétből egy másik autó, behajt a járőrkocsi mellé és megáll. Rendőrünk kiugrik a kocsiból és beugrik a másik járműbe. A Nép ekkor lecsap, mert már sejtik, miről van itt szó. És tényleg: a másik autóban egy Titokzatos Hölgy ül, aki jól láthatóan találkára érkezett. A Rendőrrel. Nosza, a Nép előkapja a telefonokat, videóznak, kiabálnak, nevetnek, és na, van igazságuk, mert valóban vígjátéki a helyzet. A Titokzatos Hölgy rémülten beletapos a gázba, az autó ide-oda farolva nekilódul a rétnek, a Nép meg röhög és jó üzekedést kíván a párocskának. Azt hinnénk, itt a csúcspont, de…

Szenre lép (ül) a legfurább szereplő: Az Ember, Aki Ott Se Volt. Miután ugyanis a Titokzatos Hölgy lovagjával kikecmereg a rétről és eltűnik, a Nép odasétál a járőrkocsihoz. És Uramatyám, mit lát! Egy másik rendőrt, aki békésen hortyog az anyósülésen. Na most robban a csúcspont!

Hirdetés

Eddig tart a film. A rideg valóság pedig az, hogy a rendőr és társa, aki történetesen a határrendészet tagja, küldetést teljesített az ominózus éjszakán. És a küldetés, mint látták, egészen furcsa fordulatot vett. Melynek eredményeképpen mind a rendőrség, mind a határrendészet belső vizsgálatot indított, a hormonális küldetést kivizsgálandó. Az igazán titkozatos dolog mégis ez: hogy lehet, hogy az egész affér alatt a határrendész békésen horkolt?

Ja, aki szeretné, itt megnézheti a Nép által készített videót.

Hirdetés