Már ásni kezdték egy halottnak hitt asszony sírját, aztán kiderült, fölöslegesen dolgoztak

A temetkezési vállalat alkalmazottai vették észre, hogy a hivatalosan elhunytnak nyilvánított személy valójában él. Őrület!

Hirdetés

A nap legfurább híre Predealról érkezett, ahol egy hivatalosan halottnak nyilvánított idős hölgyről kiderült, hogy mégis életben van. Senki ne gondoljon járványügyi mulasztásra, egyáltalán nem arról van szó, hogy rossz listára írták fel, a történet ennél sokkal hajmeresztőbb.

A 89 éves asszonyt az otthonában ápolta egy asszisztensnő, aki egy reggel hiába hívta asztalhoz az ápoltat, nem mozdult, nem válaszolt. Azonnal házhoz hívta a háziorvost, aki meg sem vizsgálta az idős asszonyt – állítólag azért, mert attól tartott, hogy elkapja a koronavírust –, ott helyben halottnak nyilvánította, erről később a bizonyítványt is kiállította.

És most jön a csavar: az asszisztensnő a temetkezési vállalatot is értesítette, aztán két alkalmazott megérkezett a helyszínre, hogy elszállítsák a holttestet, és hopp: ők vették észre, hogy a halott valójában él, lélegzik.

Na de ekkor már szólni kellett a sírásóknak is, hogy hagyják abba a munkát, mert nem lesz, akit eltemetni. Az idős asszonyt jelenleg a helyi kórházban ápolják, a háziorvosa pedig alaposan meg fogja szívni a felületes hozzáállást, mivel az orvosi kamara és a rendőrség is eljárást indított ellene.

Hirdetés