„Küldenék egy csomagot, akkora mint egy macska.” „És mi van benne?” „Egy macska.”

Egy hazai futárszolgálat összeszedett párat a legfurcsább kérések közül, amelyekkel hozzájuk fordultak, és hát vannak azért gyöngyszemek.

Hirdetés

Az Urgent Cargus futárcég összeszedte a legfurább kéréseket, amelyek befutottak hozzájuk az utóbbi időben, és hát eléggé el vannak tévedve egyesek csomagküldés téren. Az egy dolog, hogy sokan nincsenek tisztában azzal, hogy élő állatokat nem nagyon lehet csomagként feladni, így kisebb madarakat, macskákat és lovakat (!) is el akartak már szállíttatni a futárcéggel, de olyan is volt, aki taxinak nézte őket, és élő embert akart szállíttatni velük.

Ami azt illeti, olyan is volt, aki halott embert (a nagyi hamvait tartalmazó urnát) akart elküldeni A-ból B-be, sőt olyan is aki koporsót (nem tudni, hogy üres volt-e).

A kevésbé meglepő kérések között említhetjük csak azt az aggódó szülőt, aki pakkot akarta küldeni a fiának a bukaresti egyetemre benne füstölt sonkával, kolbásszal, fagyasztott csirkével, „nehogy éhezzen a gyerek”, de volt aki a címben idézett párbeszéd tanúsága szerint egy élő macskát akart elvitetni, és volt aki egy papagájt – utóbbi delikvens, amikor az ügyfélszolgálatos felhomályosította, hogy élő állatot nem küldhet, még meg is volt sértődve, mert az ő madara „kicsi, és nem is csipog”.

Aztán volt aki a futárral akarta elvitetni a tévéjét javíttatni (úgy, hogy a srác elviszi, megvárja amíg megjavítják, majd visszaviszi), és aki a futárral akart elküldeni három zsák kukoricát a két településsel arrébb lévő malomba őröltetni (úgy, hogy a srác elviszi a három zsák kukoricát, megvárja míg a molnár megőrli azt, majd a kukoricalisztet visszaviszi a megrendelőnek), szóval van baj elég.

 

Hirdetés