Klaus Ionopotchivanoc Iohannis, amikor bocsánatot kér, és amikor nem

Ez egy játék. Kedves Olvasó, fedezd fel az alábbi két képen elrejtett jelentős különbséget.

Hirdetés

A játék előzményei: Klaus Ionopotchivanoc álkisebbségi államelnök április végén alaposan megsértette a (romániai) magyarokat, amikor azt hörögte a mikrofonba, hogy a PSD-vel karöltve azon dolgoznak, hogy elrabolják Erdélyt.

Aztán csütörtök délután alaposan megsértette a kormány járványügyi intézkedéseit szerinte nevetségessé tevő felelőtlen alakokat. A népet, ha úgy tetszik. Ezt mondta: A vírus köztünk van, és két dolgot tehetünk: vagy elővigyázatosak leszünk, vagy hülyék. Ám később előállt és nyilvánosan megkövette a népet, mondván, hogy ő csak azokra gondolt, akik ismerik a járványügyi helyzetet és mégis igyekeznek besározni a felelős járványkormányt.

Na és akkor a fentiek ismeretében következzék a játék. Ideteszünk két képet. Tessék felfedezni a különbséget.

1. Amikor Klaus Ionopotchivanoc álkisebbségi államelnök bocsánatot kér a magyaroktól, amiért brutálisan uszított ellenük. Tessék csak nézni: Mit hallok! Hogy bocsánat? Hát hülye vagyok én?

2. Amikor Klaus Ionopotchivanoc Iohannis álkisebbségi államelnök bocsánatot kér a román néptől, amiért icipicit (tessék nézni, mutatja is) egy kalap alá vette a felelős válságkormányt aláásni igyekvő sötét alakokkal.

Hirdetés

Jó játszást kívánunk mindenkinek!

Hirdetés