Jön az e-személyi, és mindenki el fog kárhozni!

Zajlik a misztikus hiszti a chippel ellátott kártya alapú azonosító miatt.

Hirdetés

Ismét csak kiderült, hogy nem csupán városi legenda, miszerint vannak olyan fanatikusok, akik szerint a chippel ellátott, bizonyos biometrikus és egyéb személyi adatokat is tartalmazó személyi kártya valójában nem a polgárok könnyebb boldogulását segítő eszköz, hanem egyenesen a sátán trükkje, amelynek segítségével megszerzi a gyanútlan polgárok lelkét.

Mivel Romániában jövőre vezetik be a Magyarországon már évek óta használatos e-személyit, a belügyminisztérium közmeghallgatást szervezett a témában, amelyen minden, az újfajta személyi azonosítóval kapcsolatos összeesküvés-elmélet elhangzott.

Ezért aztán az eredetileg egyórásra tervezett meghallgatás nyolc órásra hízott.

Egy, civilben ügyvédként dolgozó összeesküvéselmélet-hívő azzal állt elő, hogy a chip valójában egy GPS-antennát is tartalmaz, amellyel bárhol, bármikor beazonosítható a tulajdonos tartózkodási helye.

Cătălin Giulescu, a lakosság-nyilvántartó igazgatója erre elmagyarázta, hogy ha lenne is ilyen, csak akkor működne, ha saját árramforrással rendelkezne, mint az okostelefonok.

Márpedig nem rendelkezik akkumulátorral.

Egy nő szintén azzal állt elő, hogy az e-személyi minden diktátor álma, hiszen annak segítségével teljes ellenőrzést gyakorlhat az alattvalói fölött.

Hirdetés

Ez persze még csak egyszerű összeesküvés-elmélet, de ezt követően ledobta az ezoterikus atombombát.

Vallási szempontból egyenesen a megváltásunk kerül veszélybe, mivel a keresztnevet a 666-os számmal jelölik” – mondta. Márpedig, mint tudjuk, ez a Fenevad, azaz a sátán hívószáma.

Giulescu atyai türelemmel neki is elmagyarázta, hogy ez esetben választhatja az egyszerű személyit.

Meggyőződésünk, hogy azzal biztosan nem fog elkárhozni.

Hirdetés