Íme az újabb bizonyíték, hogy Romániában túl könnyen osztogatják a gépjárművezetői jogosítványokat (VIDEÓval)

Valaki megint nem egészen értette, mi a lényege annak, hogy több sáv is van az utakon.

Hirdetés

Gyakran hallani, hogy a romániai autóvezetők borzasztóan vezetnek, és kiemelkedő mértékben nincsenek tisztában a forgalmi szabályokkal – vagy csak egyszerűen magasról tesznek rájuk.

A Brassó megyei Olthévíz közelében egy autós ismét csak mindent megtett annak érdekében, hogy tovább erősítse ezt a képzetet.

A bátor és/vagy eszelős sofőr hosszasan autózott a forgalommal szemben egy olyan szakaszon, ahol legfeljebb az árokba térhetett volna ki, mivel a két forgalmi sávot betonfal választja el egymástól.

Szerencsére nem történt baleset, de azért az esetről készül videóból is látszik, mennyire hajmeresztően veszélyes volt a manőver.

Hirdetés

Felicitări domnule… BN 03 WVR. DN 13 intersecție cu localitatea Hoghiz.Ma întreb oare dacă totul se intampla cu 2-3 secunde mai târziu și ai fii dat nas în nas cu tirul.Cineva drag te așteaptă acasă 😊⚠️⚠️⚠️❗❗❗UpdatePolițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt, identificarea conducătorului auto și luarea măsurilor legale care se impun. IPJ Brașov

Közzétette: Enache Tibi – 2020. január 17., péntek

A Facebookra felkerült film kapcsán sokan megjegyezték: arra föl kell hívni a rendőség figyelmét.

Ami helyes észrevétel, hiszen ha legalább utólag azonosítják és megbírságolják, akkor legközelebb talán hússzor is meggondolja, mielőtt ilyen őrültséget tesz.

És talán másokat is sikerül elrettenteni attól, hogy hasonlóan vezessen.

Hirdetés