Így nyilatkozott az ÖSSZES politikus, miután szavazott

Elolvastunk, meghallgattunk egy csomó okosságot, hogy Önnek ne kelljen. Mutatjuk a lényeget. Vigyázat, enyhe paródiaveszély!

Hirdetés

De tényleg mindenki ezt mondta, a pártelnök, a pártelnök helyettese, a főtitkár, az alfőtitkár, a megyei választmányi helyettes igazgató, a községi nőszervezet kórusvezetője és minden elképzelhető pártfunkci.

Ellenzéki politikus:
Arra szavaztam, hogy a dolgok végre jó irányba forduljanak ebben az országban. Románia jobbat érdemel a jelenlegi katasztrofális kormányzásnál, és meg is kapja, mert mi fogunk győzni. Ha a mostaniak maradnak, rossz lesz.

Kormányzati politikus:
Arra szavaztam, hogy folytatódjon az a sok jó, ami az országgal történik a mi kormányzásunk alatt. Románia jobbat érdemel, mint amit az előző, rossz kormányzat alatt kapott és ezt csak mi tudjuk biztosítani. Ha nem mi nyerünk, rossz lesz.

Progresszív politikus:
Arra szavaztam, hogy végre gyökeresen másképp történjen minden az országban. Minden eddigi kormányzat katasztrofális volt, de majd mi megmutatjuk, hogy kell vezetni az országot. Ha nem mi nyerünk, továbbra is rossz lesz.

Magyar politikus:
Az erdélyi magyarság egységére, az összefogásra szavaztam, és mert kell, aki képviseli a magyarság ügyeit, román pártok és politikusok ezt nem tudják megtenni. Rossz lesz, ha nem járulunk elegen az urnákhoz.

Hirdetés