Ez a saturészeg intézményvezető sem kávéval indította a hétfő reggelt, az biztos (VIDEÓval)

„A f*szomat sem érdekli” – válaszolta a másodfokú viharjelzés miatt aggódó újságírónak az igazgató, akinek az is kihívást jelentett, hogy talpon maradjon.

Hirdetés

Hétfő reggel éppen viharos szélre figyelmeztető narancs fokozatú riasztás volt érvényben Vaslui megyében, amikor a Vremea Nouă nevű lap újságírója bekopogott az Országos Építési Főfelügyelőség helyi igazgatójához, Corneliu Alexához. Ő is felelős azért, ha például az erős szél miatt lerepül egy épület tetőzete, sok egyéb fontos dolog mellett. De ahogy elnézzük, mindez nem nagyon izgatja.

A sajtó munkatársa már sejthette, hogy mire számítson, hiszen eleve úgy lépett be az intézményvezető irodájába, hogy bekapcsolta a telefon kameráját. Érkezésekor Corneliu Alexa szemmel láthatóan alig állt a lábán, éppen az egyik alkalmazott próbálta megmutatni neki, hogy hol kell aláírnia egy kiküldetési megbízást.

Az igazgató, aki havonta 7 000 lejt keres azzal, hogy állítólag rendszeresen talajrészegre issza magát az irodájában, az újságíró egyetlen kérdésére sem tudott érthető választ adni. A legtöbbre ugyanaz volt a válasz: „a f*szomat sem érdekli”. Tizennégy percen át hadovált összevissza a sajtó munkatársának, végül pedig még dalra is fakadt.

Hirdetés

Ha a kedves olvasó azt hiszi, hogy ilyen is csak a hírhedt Vaslui megyében történhet meg, akkor van egy rossz hírünk. Hasonló felvételek tucatját lehetne készíteni szinte bármelyik megyében, csak jókor jó helyen kell lenni hozzá.

A kérdés csak az, hogy miért asszisztálnak mindehhez azok, akik tehetnek ellene?

Hirdetés