Európa járványtagadó nagyhatalma lettünk: már az oltásellenes olaszok is ide akarnak költözni

Olaszországban elég durván zöld igazolás-függővé tették az életet, ez pedig ott sem tetszik mindenkinek.

Hirdetés

Egy pisai utazási iroda tulajdonosa figyelt fel egy olyan jelenségre, amitől a ferde torony majdnem kihúzta magát.

Miután Olaszországban október 15-étől az ottani mindennapok számos területén kötelezővé teszik a zöld igazolást (például a munkahelyre is csak ilyennel léphetnek be az alkalmazottak, de sok más helyre is) az ottani oltásellenesek – mert bármennyire is letarolta a járvány a félszigetet, oltásellenesek ott is vannak – eléggé felszisszentek.

Nos az utazási iroda tulaja beszámolt egy szürreális beszélgetősről, amit egy 40 év körüli olasz hölggyel folytatott. A hölgy tucatnyi repülőjegyet szeretett volna felvásárolni Brassóba – csak oda. Az utazási iroda tulajának kérdezősködésére hamar kiderült, hogy a hölgy egy 12 fős antivakszer társaság tagja, és táraival együtt úgy berágtak a kormányra, hogy eldöntötték: ők márpedig otthagynak csapot, papot, és inkább Romániába költöznek.

Először Angliát szemelték ki, ám az angol kormány is szigorított a járványszabályokon, így az angol kormányra is megsértődtek. Ekkor fordult a figyelmük Kelet-Európa, és ezen belül is Románia felé, ezt az országot ugyanis ők a szigorításmentes Mekkának látják, ahol elméletük szerint nyugodtan tengethetik oltásellenes mindennapjaikat, amíg a társadalom felelősebb része megoldja a nyájimmunitást, és végre vége lesz ennek az egész őrületnek.

Hirdetés

Nem túl hízelgő, hogy így látnak minket külföldről, és ennek majd akkor isszuk meg a levét, amikor az összes ország vörös listára rak minket, és megint nem utazhatunk sehova.

Sebaj, majd jönnek hozzánk az oltásellenesek szerte a világból. Hátha behoznak pár új vírusmutációt is…

Hirdetés