És ha egy halott fekszik mellettünk az áruházban? Akkor is meg kell venni vacsorára a tarját meg a krumplit

Mindez egy üzletlánc temesvári boltjában történt.

Hirdetés

Morbid élményben lehetett része mindazoknak, akik szerdán az egyik üzletlánc temesvári boltjában végezték a napi bevásárlást: megadatott nekik, hogy egy halott, illetve a halott elszállításán ügyködő hatóságok társaságában szerezzék be a napi betevőt.

Az egész azzal kezdődött, hogy egy 51 éves férfi a Lidl-ben kapott szívinfarktust. A férfi összeesett, a személyzet által kihívott mentők pedig már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Ami viszont ekkor történt, az nehezen minősíthető.

Az üzlet vezetői ugyanis úgy döntöttek: egy ügyfél halála nem feltétlenül elegendő indok arra, hogy bezárják a boltot. Ezért aztán zavartalanul nyitva tartottak, csupán annyi történt, hogy a rendőrség szalagokkal elkülönítette azt a területet a bolton belül, ahol a hatósági illetékesek intézkedtek.

A vásárlók ennek nyomán csupán néhány méterre a holttesttől ejtették meg a szükséges javak beszerzését, mindaddig, amíg a mentők végül zsákba cipzározva elvitték a szerencsétlenül járt ügyfelet.

Hirdetés

A bolt vezetősége csupán egy semmitmondó közleményt adott ki, miszerint együttéreznek a férfi családtagjaival, a személyzet pedig mindent megtett, amit kellett, hiszen értesítették a hatóságokat.

Egyben elnézést kérnek az ügyfelektől, amiért akaratukon kívül asszisztálniuk kellett a hatósági beavatkozáshoz.

Azért rendes tőlük.

Hirdetés