És elkezdődött a karácsonyi lidércnyomás: egy dühös férfi pisztollyal hadonászott egy boltban (VIDEÓval)

Egy termék okozta a bajt, naná. Ami viszont öröm az ürömben: a fegyverről kiderült, csak játék.

Hirdetés

Téli ünnepkör: pilinkélő hó, csing-ling-ling száncsengő, egymásra mosolygó emberek, hesteg áldott karácsonyt… ismerős, nem?

Téli ünnepkör: egymást belébe taposó vásárlók a boltokban, még nagyobb közlekedési dugók, mérgezett egerekként ide-oda rohangáló karácsonyi ügyintézők, hesteg a kurva anyád oda én akartam parkolni… ismerős, nem?

Nos, az ünnepkör mindkét arca beköszönteni látszik. Igaz, a békés, áldott arc szemérmesebb, visszahúzódóbb. A másik, az eltorzult arc jobban látszik a nyilvános terekben.

A helyszín: Temesvár egyik bevásárlóközpontja. Az egyik vásárló, egy 45 éves pasi valamiért veszekedni kezd a helyi Kasszás Erzsivel. Na ja, téli ünnepkör idején kasszásnak lenni felér egy mártíromsággal, minden szimpátiánk az övéké. Szóval, a pasi veszekszik a hölggyel, erre nyilván felbukkan a biztonsági őr, hogy hahó, csak nyugodtan.

Mire a metaforikus értelemben habzó szájú vásárló lazán előkap a dzsekije alól egy pisztolyt és az őr úr halántékához nyomja. Nos, mi itt sürgősen betojtunk volna. Ezért sem vagyunk biztonsági őrök. Viszont egy másik pasi (feltehetően a dühöngő fegyveres haverja) közbelép és lebeszéli a dühöngőt.

Persze, késő bánat, riadó van, érkezik a rendőrség, lekapják a palit a tíz körméről, kiderítik, hogy jaj, de vicces a polgár, egy játékpisztollyal handabandázott csupán. Na de mindegy, ha már így történt, szépen bekísérik a csávót az őrsre és adnak neki ajándékba egy csinos bűnvádi dossziét, fenyegetésért, illetve a közrend és a közcsend háborításáért.

Hirdetés

Kedves Olvasók! Szépen kérjük Önöket, hogy ha ebben az ünnepi diliházban úgy érzik, már-már elszakad a cérna, lassuljanak le, dőljenek hátra, igyanak egy kávét, egy viszkit, gyújtsanak rá vagy ha nincsenek ilyen káros szenvedélyeik, akkor csak öleljék meg hosszan szeretteiket. Témnyleg nem éri meg idegbajt kapni a téli ünnepkör apropóján.

És akkor itt az ominózus videó:

Hirdetés