Ennyibe kerül Romániában a telefon, amellyel nemsokára üzletemberek, politikusok és hírességek villognak

Kijött az új iPhone, de csak akkor olvassa el a cikket, ha Ön kőgazdag, vagy minden rendben van a szívével.

Hirdetés

Ahogy az lenni szokott szeptember elején, az Apple piacra dobta a legfrissebb, 14-es verzióval jelölt iPhone telefonjait. Tudjuk, persze, hogy az iPhone–nem-iPhone vita mekkorákat szokott hullámzani. A hívek nem győzik dicsérni és részletezni, hogy ez a sikkes technológiai csoda mekkora előrelépés az emberiség elektronikus történelmében, csak a zsugori bunkók nem értik. A kritikusai pedig nem győzik hangoztatni, milyen pofátlanul túlárazott és fölösleges termék azért ez az iPhone és mekkora köcsög, aki ilyesmire pazarolja a pénzét.

Persze igaza mindenkinek van és senkinek nincs, ezért maradjunk annyiban, hogy az iPhone (vagy a Mac, az iPad és a többi Apple-termék) egy kulturális ikon, a techno-kapitalizmus egyik legsikeresebb csúcsterméke, amely egészen nagy tömegekre van hatással minden évben világszerte.

Na de térjünk vissza a konkrétumok talajára és nézzük meg, mennyire kell azoknak az említett üzletembereknek, politikusoknak és egyéb gazdag sztároknak a zsebükbe nyúlniuk, hogy menő, sikeres és sikkes embereknek számítsanak.

Romániában ugyan nincs Apple-képviselet, de az iStyle hálózat több nagyvárosban boltoknak és online is forgalmazza a hajdani Steve Jobs cupertinói cégének termékeit. Az új iPhone-okat egyelőre előrendelni lehet.

Nos, az iStyle kínálatában a legolcsóbb 14-es iPhone 4899,99 lejbe kerül, ezért a szíves vásárló 6,1 colos képernyő és 128 GB belső tárhelyet kap. Az 512 GB-os verzióért már 6899,99 lejt kell kicsengetni.

Az iPhone 14 Plus modellnek már 6,7 colos a képernyőátmérője, ebből a 128 GB-os verzió 5599,99 lejbe kerül. Az 512 GB-os verzió 7599,99 lejbe kerül

Hirdetés

Az iPhone 14 Pro is elérhető 128 GB tárhellyel, 6349,99 lejért, viszont az 1 TB-os változat 9899,99 lejbe kerül.

A csúcsváltozat iPhone 14 Pro Max legolcsóbb példánya (128GB) 7099,99 lejt ér. A kategória tetején az 1 TB-os változat csücsül, ennek ára nem kevesebb, mint 10499,99 lej, azaz több mint 2100 euró.

Jó vásárlást kívánunk, ide kattintva lehet böngészni a kínálatot.

Hirdetés