Egy patrióta sportceleb inkább meghal (LOL), mint hogy Iohannisra szavazzon (LOL)

Ja, ő alapította annak idején Karóbahúzó Vlad Gárdáját (LOL). Ne nevessenek, hótt komoly!

Hirdetés

Véget ért az elnökválasztás második fordulóját megelőző hecckampány. Csend van, hétvége, a választópolgárok békésen tesznek-vesznek, közben esetleg azon is elgondolkodnak, hogy a két rossz közül melyikre fogják ütni azt a fránya pecsétet a vasárnapi szent napon.

Igen ám, de ahogy az már lenni szokott, mindig akad egy-két alak, akinek épp akkor gurul el a gyógyszere, amikor mindenki más, ha kelletlenül is, de beveszi.

Talán emlékeznek még a Sebastian Ghiță nevű pofára. Ő egy ilyen sportceleb, K1-bajnok volt a maga idejében. Aztán azzal villantott egy jó nagyot, hogy alapított egy mélyen hazafias gárdát, amelynek neve Karóbahúzó Vlad Gárdája lett a keresztségben. Ja, az említett gárda igen szoros viszonyt ápolt az azóta szintén eltűnt vérnackó Bogdan Diaconu Egyesült Románia Pártjával (PRU).

Nos, ez a Ghiță csávó valamiért irtó mérges lett péntek este. Kapta hát billentyűzetét és írt egy sistergő bejegyzést a Facebook-oldalára. Nem idézzük, annyira azért nem fontos, viszont pár szóban összefoglaljuk a celeb úr mélyenszántó és magasan szálló elmebajnoki agymenését.

Azzal kezdi a jóember, hogy miféle férfi az (mármint Klaus Iohannis), aki nem mer beszállni a ringbe egy nő ellen. Ööö… Oké, nem folytatjuk.

Aztán kérdések balhorgaival kezdi sorozni az elnök(jelöltet). Milyen vallású? Hol laknak a szülei? Mit tett Romániáért az elmúlt öt évben?

Hirdetés

Aztán hamut szór a maga és a román nép fejére, amiért nem rúgta ki ezt a rohadék elnököt a palotából. Mert ugye, Szerbiában bezzeg már rég élve megették volna.

Aztán jön a nagy önvallomás. A balhés celeb úr patrióta. És aki patrióta, az inkább meghal, mint hogy erre az idegenre szavazzon, aki nem is olyan vallású, mint minden rendes román, és ezért nem is szereti a románokat.

Az ilyeneket nézve mindig eszünkbe jut: a megboldogult Corneliu Vadim Tudornak azért mégis sokkal stílusosabban tudott habzani a szája.

Hirdetés