Dührohamában brutálisan földhöz csapott egy gyereket a játszótéren, majd elsétált (VIDEÓval)

A szemtanúk hívták ki a mentőt kisfiúhoz, míg a rendőrök őrizetbe vették az időközben saját gyerekét is bántó férfit.

Hirdetés

Huszonnégy órára őrizetbe vettek egy 29 éves férfit Vajdahunyadon, akit bántalmazással, családon belüli erőszakkal és rendzavarással gyanúsítanak, miután egy játszótéren nekirontott két gyereknek, 13 éves unokaöcsének és 7 éves kisfiának.

A két kölyök játék közben összeszólalkozott, amin annyira feldühödött az apa, hogy gyakorlatilag a földhöz csapta mindkét gyereket. A jelenetet megörökítő szemtanú felvételén látszik, hogy az első kisfiú a csapódás következtében beveri a fejét, majd eszméletlen állapotba kerül. A férfi ügyet sem vetve rá elsétál, hogy közben a saját gyerekét is brutálisan megregulázza.

A rendőrséget vasárnap délután 15:50 körül értesítették az esetről, akik azonnal a helyszínre siettek. A 13 éves kisfiút mentővel szállították kórházba, ahol orvosi ellátást kapott. Állapotáról először azt közölték az orvosok, hogy nem súlyos, de a CT-vizsgálatból kiderült, nyakszirtsérülést szenvedett, ezért átszállították Temesvárra.

Az elkövető ellen büntetőeljárás indult, máris őrizetbe vették 24 órára, lesz ideje tehát elgondolkodni azon, hogy mit is tett.

Hirdetés