Akkora tiltott bulit szerveztek egy virrasztáson, hogy a rendőrség nem győzte szórni a brutális összegű bírságokat

Nem és nem akarják felfogni az emberek, hogy a sok résztvevős rendezvények szervezése tilos.

Hirdetés

Elhunyt hozzátartozójuk mellett a pénzüket is gyászolhatják egy, a célon kissé túllövő dél-romániai virrasztás résztvevői.

A Ialomiţa megyei Bărbuleşti községben történt az eset: a virrasztás szervezője számos rokonát és ismerősét meghívta házába.

Már ez is problémás, hiszen a koronavírus-járvány miatt tilosak a népes rendezvények, de nem állt le itt: zenekart is szerződtetett, hogy búfelejtőket játsszon a nagyérdemű gyászoló közönség számára.

Ettől vélhetően még nem buktak volna le, viszont a kóros magamutogatás ismét bebizonyította, hogy milyen kártékony tulajdonság.

Nem állták ugyanis meg, hogy a nagyszabású buliról ne értesítsék ismerőseiket, is ezért aztán a Facebookon élőben is közvetítették az eseményt.

Hirdetés

Ez viszont már a rendőrséghez is eljutott, így hamarosan a sírva vigadó gyászolók körében megjelentek a rend őrei is, és elkezdték szórni a bírságokat.

Első körben 13 000 lejnyi bírsággal kínálták meg a résztvevőket, de ezen felől még egyenként ezer lejre büntették a virrasztás szervezőjét és a zenekart is.

Most aztán még több okuk van a szomorkodásra.

Hirdetés