Akar Ön Iohannis-matracot az otthonába? Hát Dăncilă-széket? Esetleg Barna-babaágyat? (VIDEÓval)

A választási kampány iszonyúan mocskos dolog. Épp ezért tudunk (röhögve) tapsolni, ha valaki előáll egy igazán humoros heccel.
Hirdetés

Elnökválasztásra készül az ország. Van vagy 14 jelölt, akik a kampányban többnyire azzal foglalkoznak, hogyan tudnának több szart dobálni összes ellenfelükre. Gusztustalan út vezet a hófödte csúcson a győztesre várakozó államelnöki bársonyszékig.

Apropó bársonyszék. Valószínűleg erről a bútordarabról jutott eszébe az egyik elnökjelöltnek az a humoros kampányakció, amiért egyrészt érdemes megjegyezni a nevét (másért nem annyira), másrészt egyelőre övé a legelegánsabb trollkodásért járó díj az idei kampányban. Látják, tisztelt jelölt hölgyek és urak, így is lehet csinálni!

De hogy is? Viorel Cataramă (kész, meg vagy jegyezve!), a Liberális Jobboldal (lám, ilyen is van a mioritikus hazában) államelnökjelöltje mellesleg egy bútorüzletlánc tulajdonosa is. A tulajdonos úr gondolt egyet és piacra dobott egy kampánybútor-szériát. Van ott minden, kérem, szépen be lehet rendezni vele a lakást. Máris soroljuk a sikerültebb termékeket.

1. A Klaus Iohannis-matrac. Jellemzői (innen idézünk): „Nagyon kényelmes kétszemélyes matrac, német rugókkal. Annyira kényelmes, hogy általában öt éves időszakokat lehet rajta átaludni. Mielőtt végigdőlne rajta, győződjön meg, hogy öt évig semmi dolga sincs.”

2. A Viorica Dăncilă-szék: „Úgy is nevezik, hogy a fölösleges üldögélés széke. Dolgos és odaadó bútordarab. Állami alkalmazottként nem dolgozik, államilag alkalmas a semmittevésre. Kissé analfabéta, de hát senki sem vesz széket, hogy társalogjon vele, hanem, hogy üljön rajta.”

3. A Dan Barna-ágy: „Ez az ágy ideális az Ön gyermeke számára. Szakembereink úgy gondolják, Románia összes gyermeke szívesen heverne a Dan Barna ágyban, ahol nyugodtan játszhatják a Románia megmentése nevű kis játékot.”

Hirdetés

4. Az Alexandru Cumpănașu-éjjeliszekrény: „Ez a remek darab csupán négy szál deszkából készült. Olyanoknak ajánljuk, akik szoros kapcsolatban állnak az elme éjszakájával. A Cumpănașu éjjeliszekrény elég masszív ahhoz, hogy felkapaszkodhasson rajta bármely jöttment újgazdag. A színe miatt maffia elleni fegyverként is használható, de csak a tévében meg a Facebook-on.”

5. A Miron Cozma-bot (kész, most már sírva röhögünk): „Egyszerű bükkfabot. Egyszerűségében rejlik messzehordó ereje. Az utcán is lehet használni, ha az ember hatást akar gyakorolni másokra. Igazán kézhez álló bútordarab.”

Na de mit ér a reklám film nélkül? Tessék, lehet gusztálni:

 

Hirdetés