És mire készül az előzetesből kiengedett olasz álsebész? Hát persze, hogy magánklinikát nyit!

Pazar válaszcsapás.
Hirdetés

Kíváncsi volt arra, mivel foglalkozik most éppen Matteo Politi, az olasz álsebész, aki évekig dolgozott egy bukaresti szépségklinikán, mielőtt lebukott, és kiderült, hogy semmilyen orvosi végzettsége sincs?

Emlékezetes, hogy év elején előzetes letartóztatásba helyezték, amit júniusban változtattak bírói felügyeletre.

Ez azt jelenti, hogy kiengedték ugyan a börtönből, de nem hagyhatja el Bukarestet, és rendszeresen jelentkeznie kell a rendőrségen.

Nos, élelmes olasz barátunk nem azzal foglalatoskodik, hogy egy szoba mélyére visszahúzódva, megtörten, ujjait morzsolgatva várja a vádemelést, a tárgyalást és az ítéletet.

Dehogyis.

Éppen magánklinikát gründol.

Ezt ő maga tudatta. Mint közölte, Politi Med Center néven készül az intézmény megnyitására, ahol „Európa legjobb orvosai” dolgoznak majd, és amint készen állnak a nyitásra, szeretettel várja ismerőseit a nyitógálára.

Hirdetés

Ehhez nem sok hozzáfűzni való van: Politi bebizonyította, hogy nem holmi pitiáner csaló, hanem igazi nagyvilági alak.

Azért nem biztos, hogy szeretnénk igénybe venni a magánklinikája szolgáltatásait.

Mint megírtuk, az ügyészek csalással és jogosulatlan orvosi tevékenység végzésével gyanúsítják. Utóbbi vádpont egyértelmű, előbbit pedig az indokolja, hogy átvert két személyt, mondván: magánklinikája van, ahol bérbe ad nekik egy helyiséget. Meg is kapta a foglalót, amit azonban soha nem fizetett vissza, bár a károsultak sem bérelhettek helyiséget.

Mint megírtuk, Politi évekig szépítette a pénzes bukarestieket, amikor kiderült, hogy hamis a diplomája, amit ráadásul egy álügyvéd bulizott ki neki.

Politi ekkor megpróbált olaszosan távozni, ám Kürtösnél a határőrök elcsípték, és visszavitték Bukarestbe.

 

Hirdetés