MIT REJTEGET?
gycsaba
2019. augusztus 29. csütörtök, 19:11
A DIICOT egyébként bejelentette, befejezte a terepmunkát a feltételezett gyilkos házánál.

Nem kívánt válaszolni az újságírók kérdéseire Cătălin Zăvoianu, a caracali ügyészség vezetője – az egész országot megrázó botrány egyik kulcsfigurája –, ezért a kihallgatása után úgy elsprintelt a riporterek elől, mint egy profi atléta.

Zăvoianut öt órán keresztül faggatták csütörtökön a brutális caracali gyilkossággal foglalkozó ügyészek, akik többek közt arra kíváncsiak, hogyan kezelték az illetékesek azokat a segélyhívásokat, amelyeket Alexandra Măceșanu adott le 112-es hívószámra, mielőtt megölték.

Zăvoianu irányította egyébként az ankét első fázisát, és eléggé úgy tűnik, hogy a főügyész úrnak is köze van a hivatali visszaélések sorozatához.

A Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT) egyébként csütörtökön jelentette be, hogy nem kutakodik tovább a két lány megölésével gyanúsított Gheorghe Dincă otthonában, ahonnan egyébként több kamionnyi tárgyat elszállítottak a vizsgálatok alkalmával. Na de nézzük a videót: 

comments powered by Disqus
Erősen jól kell lavíroznia az új román kormány hajójának a PSD által hátrahagyott vízi aknák között, ha nem akar nagyon hamar a levegőbe repülni.
Ha azt hittük, hogy a korrupcióellenesek makulátlan múlttal rendelkeznek, olvassuk el, mit derített ki Dan Barnáról a Rise Projekt.
Az ország, ahol Drakula, Jézus Krisztus, a Ferrari és a szekér egyáltalán nem véletlenül találkozik a csipkés márványpalota udvarán. Radu Paraschivescu írása.
A PSD történetében először fordul elő, hogy a hatalmas pártnak a saját politikai túléléséért kell küzdenie.
Kezdődhet a munka, az Európai Unió Tanácsa jóváhagyta a DNA volt főügyészének kinevezését.
Egy megtévedt kisember pokoljárásán keresztül beszél a magyar közállapotokról a magyar blues „atyja”.
Külföldi turisták benyomásait gyűjtötte csokorba az egyébként galaci szerző. És igazat is ad nekik.
A feltételezések szerint több antikommunista ellenállót is lelőttek a szekuritáté egykori karánsebesi épületének udvarán.
Egy félidő jó foci és egy hatalmas bombagól után a végén játékvezetői segítséggel győzte le Azerbajdzsánt a magyar labdarúgó-válogatott.
A híres vásár ma már múzeum. A szeretetteljes, toleráns, orgiasztikus, alkualapú árucsere múzeuma. De figyelem, aki naiv, ma is könnyen szopóágra kerül!
Úgy tűnik, egyesek egyszerűen képtelenek levetkőzni a Ceaușescu-éra reflexeit. Bár lehet, nem is nagyon akarják, hiszen maguk is az Aranykor méhéből származnak.
A `70-es évek egyik legbrutálisabb gyilkosának története legalább annyira hátborzongató, mint egy skandináv krimisorozat.
Kolbászból készült kerítést biztosan nem, ez tény. De ha megnézzük a rendelkezésre álló adatokat, esetleg rájövünk, hogy talán még sem volt olyan fene jó dolgunk a csodás kommunizmusban.