Gyilkos elme
gycsaba
2019. augusztus 14. szerda, 11:45
Tovább gyűrűzik az egész országot megrázó rémtörténet.

Az orvostani intézet által végzett vizsgálat szerint nem a 15 éves Alexandra Măceşanu testének maradványait találták meg a nyomozók egy héttel ezelőtt a Caracal melletti erdőben, hanem egy másik, 15-19 év közötti lányét.

Hivatalosan is bebizonyosodott tehát az, amit eddig is sejtettünk, hogy a 66 éves Gheorghe Dincă korábban egy másik lányt is megölt, arról azonban még nincs információ, hogy az áprilisban eltűnt 18 éves Luiza Melencu testének maradványait találták-e meg. A nyomozók a két lány megölését bevalló férfi vallomása alapján találtak bizonyítékokat egy közeli erdőben.

A zsákban talált hamut átszitálták, és az így megtalált csont- és fogmaradványokat törvényszéki vizsgálatnak vetették alá. Dincă amúgy először azt állította, Luiza holttestét a Dunába dobta, másnap már az Olt folyóról beszélt, aztán szó szerint az erdőbe vezette a nyomozókat.

Eddig tehát az tudható biztosra, hogy Alexandra már nincs életben, a DNS-vizsgálat ugyanis kimutatta, hogy az ő elszenesedett csontjait találták meg Dincă házában. Most pedig azt is tudjuk, hogy a caracali rém egy második lánnyal is végzett.

Ma egyébként tovább folytatják a bizonyítékok felkutatását a sorozatgyilkos autószerelő házánál.  

comments powered by Disqus
Klíma-igazságszolgáltatást követelt a nép a délutáni verőfényben. Pontosabban, olyan száz ember.
A CNSAS eddig már 4 nem-együttműködői igazolást állított ki Băsescunak, de új adatok kerültek felszínre, a bíróság pedig döntött.
Nem elég, hogy a romániai középiskolai oktatás alapból nyakig van a trutymóban, most jön az, hogy aki hülyegyerek, az megy szakiskolába. Értik ezt az abszurd és megalázó direktívát?
Az egyetlen beruházó is menekülőre fogta a környékről, a turizmusról álmodozó polgármester pedig összeesküvést sejt az egész botrány mögött.
Romániának mindig csak idegen uralmak alatt ment jól. Most rosszul megy. Mert románok uralkodnak. Tehát kulturális újragyarmatosításra van szükség. Traian Ungureanu írása.
Rovana Plumb vagyonnyilatkozatának furcsaságai nem kerülték el az EP szakbizottságainak figyelmét.
Tizenegy évvel a Farkasok után Róma másik szimbóluma, a Sas is behódolt Kolozsvárnak.
Egy héten belül egy erdészt meggyilkoltak, egy másik pedig csak a szerencsének köszönhetően menekült meg a fatolvajoktól.
A POL egykori tanácsosa, Mark Hermann Christian is elindul a megmérettetésen.
Több magyar tannyelvű tanintézetet is érint a szigorítás.
A nagybozintai volt aranybánya után maradt ülepítő tó és meddőhányó még mindig ontja magából a mérgező anyagokat, a problémával két évtizede nem foglalkozik senki.
Bár Románia nem szavazta meg, így is sikerült a többség szavazatát elnyerni az Európai Unió Tanácsában.
A párt szerint „bomlasztó tevékenységet” folytatott Székelyudvarhely polgármestere.