Akkorát hazudott az ügyvivő belügyminiszter, mint ide Caracal

Mihai Fifor lazán kinézett a fejéből és gond nélkül kimondta: nem tudja, miről van szó.
Hirdetés

Mihai Fifor miniszterelnök-helyettes, aki a korábbi belügyminiszter hat napos regnálása után ideiglenesen átvette a belügyi tárca vezetését, így most ő az egyik legfőbb felelőse a caracali gyilkosságok ügyében folyó nyomozásnak, szóval ez a Fifor kiállt kedden reggel az újságírók elé és gond nélkül belehazudott a kamerába.

Egy gonosz, aljas firkász ugyanis azt találta kérdezni a miniszter úrtól, hogy miként kommentálja a caracali rendőrök és a helybéli alvilág együttműködését a gyilkosságok ügyében.

„Nem tudom, miről beszél” – mondta a rá jellemző rezzenéstelen faarccal Mihai Fifor és hirtelen eszébe jutott, hogy eleget nyilatkozott már, sürgős dolga van valahol máshol és faképnél hagyta a sok ingyenélő, miniszterzaklató, álhírterjesztő újságírót. (Itt megnézhető a videó, 5:20-tól).

Pedig a caracali rendőrség és az alvilági klánok együttműködéséről mára már mindenki tud, különösen az után, hogy az egyik helyi gyanús alak, Remus Rădoi a televízióban fejtette ki magasan képzett ügyészekhez illő szabatos és szakszerű mondatokban, hogyan szolgáltattak az Olt megyei rendőrség azóta kirúgott második emberének kérésre információt a rendőrségnek a gyilkossági ügyben, és hogy korábbi bűnügyek felgöngyölítésében is gyümölcsöző kollaborációt folytattak a hatóságokkal.

Hirdetés