Brutális gyilkosság történt Caracalban, de a hatóságok nem álltak a helyzet magaslatán

Stoppoló tinilány megölésével gyanúsítanak egy férfit.
Hirdetés

Az utóbbi évtizedek legszörnyűbb gyilkosságával gyanúsítanak egy 57 éves caracali férfit. A csencselésből élő géplakatos a rendőrség szerint megölhetett egy tinédzser lányt, majd feltrancsírozhatta és elégethette a holttestet.

A nyomozók félig megégett emberi csontokat és ékszereket találtak a lakásán, egy hordóban. A 15 éves lány Dobrosloveni településről tűnt el szerdán, miközben alkalmi fuvarra várt. Akkor látták utoljára, amint épp beült egy autóba.

Megtörténhet, hogy nem ő a caracali szörnyeteg egyetlen áldozata: a rendőrség azt is vizsgálja, hogy a férfi nem-e hozható kapcsolatba egy másik tinilánnyal, aki még áprilisban érkezett a városba, majd nyoma veszett.

A gyanúsítottra úgy akadtak rá a rendőrök, hogy a szerda este eltűnt Dobrosloveni-i lánynak sikerült felhívnia az 112-t és körbeírnia, hol van. Igen ám, csak a Különleges Távközlési Szolgálat (STS) rosszul mérte be a hívást, az Erdélyi-szigethegységben lokalizálta, majd három másik téves helyszínt adott meg.

Végül a rendőrségnek több órára rá sikerült megtalálni a lány által leírt házat, péntek reggel 6-kor házkutatást tartottak és megtalálták az emberi csontokat, ékszereket, közölte Georgian Drăgan, a Román Rendőrség szóvivője.

Hirdetés