Nem fogja elhinni, mit lopnak manapság Nagybányán! (VIDEÓval)

Nem, nem pénzt. Nem autót. Nem ékszert. Nem is fél disznót.
Hirdetés

Egy nagybányai polgár kitett a Facebook-oldalára egy videót. A képen egy keskeny út, egy parkoló, illetve egy bejárat (a rendelkezésre álló adatok szerint egy Vidra nevű bolté) látszik. A bejárat előtt egy… lábtörlő. A lábtörlőn felirat: Okuma. Horgászok jól tudják, mi az. Nem-horgászoknak elmondjuk: világhírű japán vállalat, amely kiváló minőségű horgászfelszereléseket gyárt. A székhelye Aicsi prefektúra Ogucsi nevű városában található, alapítójának neve természetesen Okuma. Eiicsi Okuma. Jelenlegi vezérigaz… na de nem csigázzuk Önöket tovább, kedves Olvasók.

Aztán az látszik a videón, hogy besétál e képbe egy férfi. Sötét cipőt, kék farmert, sötét pulcsit, illetve piros-szürke csíkos sapkát visel, övéről vagy az egyik övtartó gyűrűről barna bőrtáska fityeg.

Máris, máris, kedves Olvasók, közeledünk a drámai végkifejlethez. A férfi ráérősen odasétál a lábtörlőhöz, nem siet, minek az, lehajol, kétrét hajtja, felnyalábolja, a hóna alá csapja (jobb hónalj) és ugyanolyan ráérősen távozik, ahogy megérkezett.

A bolt megfigyelőkamerái viszont tették a dolgukat. Megfigyelték a tolvajt. Aki lábtörlőt lopott. És a nagybányai polgár azért tette ki Facebook-oldalára a videót, hogy aki netán ismeri a ráérős tolvajt, segítsen visszaszerezni a meglovasított lábtörlőt. Ja, az illető polgár feketeöves karatés. Lehet, hogy elég csak szólni. Segítségre nem lesz szükség.

És akit a film is érdekel, nem csak a mese, tessék, itt a megfigyelőkamerák meséje:

Hirdetés

 

Hirdetés