Mi van ma a fapadosokkal? Kétszer ellenőrizték, mégsem tudott felszállni a londoni gép

Ezúttal a Wizz Air légitársaság utasainak gyűlt meg a baja.
Hirdetés

Valami lehet ma a levegőben, mert már a második műszaki meghibásodást jelentik a romániai repterekről pár óra alatt. Épp csak megírtuk, hogy a Ryanair Bukarest–Temesvár járata csak négyórás késéssel tudott felszállni, mert úgy tűnik, kiloptak egy alkatrészt a pilótafülkéből, újabb többórás késésről érkeznek a hírek.

Ezúttal a Wizz Air gépének gyűlt meg a baja, mely Londonba repült volna a konstancai reptérről. A gép még szerdán este érkezett meg a kikötővárosba, és 20 órakor repült volna vissza Londonba. De 16 órája földhözragadt, mivel leszálláskor nekiütközött egy madár és azóta sem sikerült orvosolni a bajt.

Pedig egyenesen Budapestről hoztak műszaki személyzetet az ellenőrzéshez,

ez idő alatt pedig a 200 várakozó utast szállodákban szállásolták el. Tizenkét óra múlva, reggel 8 órára hívták vissza őket. Igaz, teljesen feleslegesen, ugyanis a kapitány úgy értékelte, hogy valami továbbra sincs rendben és nem vállalta a felszállást.

Újabb szakembercsapat érkezett, ezúttal Bukarestből,

és az utasok még mindig a konstancai reptéren dekkolnak. Ivóvizet és ételt kapnak, és a reptér vezetése épp arról igyekszik meggyőzni őket, hogy a saját biztonságuk érdekében nem szállhatnak fel 16 órája.

Hirdetés