SKApóra jött: új dalokkal kezeli a táncoslábúak elvonási tüneteit a Rehab Nation

A fesztiválszezon előtt, tehát a legjobbkor érkezett a ska-reggae-punk vonalon utazó zenekar kiváló visszatérő kislemeze. Itt meghallgathatja!
Hirdetés

Lássuk be, az erdélyi zenei színtér felől rég kaptunk jobb hír annál, hogy ismét összeáll muzsikálni a tíz évvel ezelőtt alakult, de néhány évig szünetelő Rehab Nation. A kolozsvári bázisú – ska, punk és reggae elemekkel dolgozó – zenekar megújult erővel és felállással készül a fesztiválszezonra, a napokban megjelent, Not Done Yet című ötszámos kislemezükkel pedig  emlékeztetni kívánnak arra, hogy nem szabad őket leírni, sőt: a maguk műfajában továbbra is a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtják.

A Funkorporation és a Kiméra éléről ismert Horváth Hanna mellett már egy frontember is mikrofont ragad az új dalokban, az energikus ritmusszekció és a gitár mellett pedig négy fúvós dúsítja a hangzást. Az új anyagot még izgalmasabbá teszi, hogy a dalszövegek angolul, magyarul és románul közvetítik az Rehab Nation üzeneteit, az önkeresés, a szabadság, a kitartás és a kötetlen véleménynyilvánítás fontosságát. Rég hallottunk izgalmasabb anyagot Erdélyből, szóval várjuk a koncerteket.

A kislemezt itt lehet meghallgatni: 

Hirdetés