Jézus is beszáll a kampányba! Tökéletes angol kiejtéssel küldi szavazni a románokat

Isten fia egy kampányfilmben tűnik fel. Az égből jött üzenet: #muiepsd.
Hirdetés

Kiakadt a Szociáldemokrata Párt (PSD) egy, a Youtube videómegosztón látható kisvideón, melyen maga Jézus Krisztus mozgósít a május 26-i európai parlamenti választásokra.

Jézus Krisztusnak van egy üzenete a románoknak – ezzel a címmel fut a videó, melyben egy – a Jézus-ábrázolásokra hajazó – szakállas, vállig érő hajú férfi tökéletes angol kiejtéssel értekezik arról, miért is fontos voksolni.

Eközben háttérzeneként a román himnusz hallatszik,

a képen pedig a román nyelvű felirat fut. És, hogy tévedés ne essék, a színész ki is jelenti magáról: ő Isten fia, akinek a feltámadását nemrég ünnepelték, és akinek speciális üzenete van kifejezetten a román nép számára. Ha jobb országot, jobb oktatást, tisztább kórházakat, járhatóbb utakat, erősebb gazdaságot és kevesebb korrupciót akarnak, ne csak imádkozzanak érte, mert nem tud segíteni.

„Csak ti menthetitek meg az országotokat. Menjetek szavazni május 26-án. Véssétek eszetekbe: nem minden politikus korrupt. A harc nincs elveszve, még győzhettek. Legyen hitetek! Szavazzatok a gyerekeitek jövőjéért” – szól az üzenet, mely

a kormánypártellenes #muiepsd jelszóval zárul.

Ebből vonta le azt a következtetést a PSD-sek, hogy a videót az ellenzék készíttette. És tiltakoznak az ellen, hogy egyesek Jézust, az emberek hitét is felhasználják a kampányban, illetve a videó születésének a kivizsgálását kéri. Kijelenti: „az aljas” kampányhúzás támadás a román nép hite ellen és sérti a vallásszabadságot.

Hirdetés

 

 

Hirdetés