Csinta Samu távozik a Sepsi OSK éléről, Hadnagy Attila az utód

A Liga 1 legidősebb aktív játékosa lett a szentgyörgyi futballklub ügyvezető igazgatója.
Hirdetés

Húsz éves profi karrier, 233 meccs és 41 gól az első osztályban az FC Brassó, az FC Botosani és a Sepsi OSK színeiben után a háromszéki focilegenda irodára cseréli a gyepet és öltönyre a stoplis cipőt.

Diószegi László tulajdonos és elnök ugyanis csütörtökön bejelentette, hogy személyes okok miatt távozik a klubtól Csinta Samu ügyvezető igazgató, akinek helyére Hadnagy Attilát, a csapat 39 éves játékosát nevezte ki. Az idei szezonban már csak epizódszerepet kapó, mindössze hét találkozón csereként pályára lépő Hadnagy korábban már jelezte, hogy a szezon végén befejezi profi pályafutását.

Diószegi megköszönte a távozó Csinta Samu munkáját, mondván, hogy büszke arra, hogy vele jutott be Románia hat legjobb csapata közé a Sepsi OSK, még ha a rájátszásra „el is fogyott a benzin”. Hadnagynak teljes körű döntési joga lesz a klubnál, az új stadion építését is felügyeli, segítségével pedig az eddig hiányzó klubfilozófiát is szeretnék kialakítani és jövőre az ideinél is jobb eredményt elérni.

Hadnagy Attilát meglepte a felkérés, de boldog, hogy nem csak a pályán segítheti csapatát.

„Húsz évig voltam profi focista, remélem, legalább ennyi ideig vezetem a klubot is. A pályán csapatkapitány voltam, remélem, az új munkámban is sikeres leszek, és ugyanúgy tudom vezetni a klubot, mint a csapatot”

Hirdetés

– nyilatkozta Hadnagy, aki állítása szerint őszinteségét és komolyságát hozza magával az új munkakörébe.

Hirdetés