Állítólag ismét Kolozsváron koncertezik a Deep Purple

Hat év után térnek vissza.
Hirdetés

Ha minden igaz és rendben lesz, december 10-én a kolozsvári új sportcsarnokban ismét bedörren a Smoke On The Water és a Perfect Strangers, és nem más adja majd elő a rockhimnuszokat, mint maga a Deep Purple.

A tisztes úriemberekké korosodott brit rock-fenegyerekek másodszor térnek vissza Kolozsvárra miután 2013-ban olyan húszezer ember nézte meg, mire képes még Ian Gillan, Ian Paice, Roger Glover, Steve Morse és Don Airey.

Azér mondjuk, hogy „ha minden rendben lesz”, mivel a román médiában – még kolozsvári portálon is – úgy jelent meg a hír, hogy a Deep Purple első ízben lép fel Kolozsváron. Például a Hotnewson az olvasók kommentben kijavították az információt, mire a szerkesztő elnézést kérve azt válaszolta, hogy okés, javítják, viszont a szervező Events is így közölte az infót. Az pedig elég súlyos dolog, hogy egy ilyen kaliberű esemény szervezője nem ismeri a dörgést. Ezért mi egyelőre kétkedéssel fogadjuk a hírt, mivel aki ekkora tévedésre képes, annak a szervezői képességeit engedtessék meg, hogy némi fenntartással kezeljük.

Mindenesetre a jegyek máris megvásárolhatók az Eventim oldalán 130-tól 400 lejig terjedő árakon. (Az Eventim esemény-beharangozóján mellesleg szintén premierként szerepel a decemberi kolozsvári Deep Purple-koncert).

Hirdetés