Infarktust kapott egy pártgyűlésen Mihai Tudose volt miniszterelnök (FRISSÍTVE)

Kórházba szállították az 52 éves politikust, azonnal műteni kell.
Hirdetés

A Szociáldemokrata Párt (PSD) volt kormányfője kedden délután lett rosszul a Pro Románia nevű politikai alakulat bukaresti rendezvényén, Victor Ponta pártelnök szerint a politikus infarktust kapott, a Dr. C. C. Iliescu Szív- és Érrendszeri Betegségek Intézetének sürgősségi osztályára szállították (és nem magánkórházba, mint korábbi főnökét, Liviu Dragneát). 

Kollégái úgy tudják, Tudose az elmúlt napokban nem érezte jól magát, pedig nemrég szokott le a cigarettáról – állítólag láncdohányos volt –, és szigorú diétába kezdett.

FRISSÍTÉS: A politikust már megműtötték, az állapota stabil, olyannyira, hogy már egy bejegyzést is közzétett a Facebook-oldalán. Jól vagyok, hála az orvosok profizmusának. Két nap múlva találkozunk” – írta többek közt a politikus. 

Az 52 éves politikus 2017 júniusa és 2018 januárja között volt miniszterelnök, egy évvel később kilépett a PSD-ből és beiratkozott Victor Ponta pártjába.

Hirdetés

Mihai Tudose nevét főleg azért jegyeztük meg, mert tavaly januárban egy tévéműsorban olyan kijelentést tett, amely a magyarok felakasztással való megfenyegetéseként volt értelmezhető. Később, a diszkriminációellenes tanács elmarasztalását követően nyilvánosan bocsánatot kért a kijelentéséért, a magyarellenes kirohanásokról azonban nem sikerült leszoknia

 

Hirdetés