Dan, a perkapitány
gycsaba
2019. március 22. péntek, 20:19
Ok, csak vicceltünk, egyből kitalálja.

Nem olyan bonyolult megfejteni, hogy ez a velünk élő permániás úriember már megint miben sántikál: amikor nem a magyar szimbólumok miatt gyártja futószalagon a bírósági kereseteket, akkor a kétnyelvű táblák bántják a csőrét. Így történt ezúttal is.

A székelyföldi önkormányzatok ellen több mint 160 pert indítványozó magyarfóbiás perbajnok most azt akarja elérni, hogy az illetékesek tüntessék el a kétnyelvű köszöntőtáblát Brassó és Kovászna megye határában. Ami amúgy évekkel ezelőtt került a helyére és ezidáig senkit nem zavart.

A forgatókönyv a szokásos: a Méltóságért Európában Polgári Egyesület (ADEC) bírósághoz fordult, a bíróság pedig már meg is küldte a felszólítást a megyei önkormányzatnak. Igaz, az ítélet nem jogerős. Így élünk mi. 

 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/30488
Adományokat gyűjtenek a Szapáry-fürdő sürgősségi munkálataira.
Azt még nem tudni, hogy pontosan hány lakást fog megvásárolni az önkormányzat a hátrányos helyzetűek számára, de az már most biztos, hogy sokba fog kerülni.
Megszavazta a büntető törvénykezésnek azokat a módosításait is, amelyek a PSD elnökének kedvezhetnek.
Az EP-kampány tiszteletére akkora botrányt kavart a DNA a kormánykoalíciónak, hogy csak kapkodjuk a fejünket.
Ugyanis, ha léteztek olyan politikai döntéshozók, akik döntést hoztak egy diverzióról, akkor olyan szereplőknek is létezniük kellett, akik azt végrehajtották.
Megelevenedik az egykori lakók élete a Czárán Gyula által felfedezett Mézgedi-cseppkőbarlangban és a Nagy Magyar-barlangban.
Magyar nyelvű könyv, na az nem. Viszont minden egyéb, igen.
Lezárult az online jelentkezés Ferenc pápa székelyföldi szentmiséjére.
A rendőrakadémia is érintett az ügyben.
Sehol a világon nincs olyan húsvéti népszokás, mint a Brassó megyei Apácán. A kakaslövés a tatárjárásig nyúlik vissza és éppen olyan szerves tartozéka az ünnepnek, mint a piros tojás vagy a locsolás.
Rengeteg újdonsággal, többek között egy 45 méteres Seismosaurus-szal várja látogatóit a még nagyobbra nőtt barcarozsnyói dinópark.
Sőt, egy év után is csak a sajtót és az ügyészeket kezdte el foglalkoztatni a téma.
A látványterv szerint enyhén szólva tájidegenre sikeredett a szerkezet.
Egyébként, függetlenül attól, hogy beleszólnak-e végül Kelemen Hunorék a parlamenti kecseszkecskenbe, vagy sem, kemény meccs lesz ez a kormányátalakítósdi.