Mindent a sikerért: masszázsszalon is csatlakozik az autópályákat követelők munkabeszüntetéses tiltakozásához

Ha ettől nem kezdik gőzerővel építeni a sztrádákat, akkor semmitől.
Hirdetés

Románia-szerte egyre többen csatlakoznak a Ștefan Mandachi üzletember által elindított tiltakozóakcióhoz, amelynek lényege az, hogy március 15-én délután 15 órakor 15 percre beszüntetik a munkát, így követelve az autópályák építését: a legfrissebb jelentkező egy bukaresti masszázsszalon.

Igen, OLYAN, vagyis erotikus masszázsszalon.

Mert az erotikus masszázst végző lányok is jobb kedvvel végzik fárasztó munkájukat, ha normálisan lehet közlekedni – mondják a szalon illetékesei.

A klub közleményt is kiadott. Eszerint a klub kuncsaftjainak nem kell aggódniuk amiatt, hogy elvész a befizetett pénzük: egyszerűen annyi történik majd, hogy negyed órányi ingyen „foglalkozást” biztosítanak nekik. Ez azonban nem masszázs lesz: tizenöt percig az autópályákról vagy bármilyen más témáról társaloghatnak majd a lányokkal.

A magyarázat mindent visz: a klubban több tucatnyi szép lány dolgozik, akik Erdélyből, Moldvából és Havasalföldről érkeztek, és elegük van abból, hogy órákon keresztül kell lassan zötykölődniük a hazaúton.

Hirdetés

Az mondjuk elég szürreálisan hat, hogy valaki autópálya-építésről akarjon társalogni egy erotikus masszázsszalonban, de hát ki tudja, lehet, hogy van olyan, akit éppen ez indít be.

Minden esetre reméljük, hogy a tiltakozó akció hepienddel végződik.

Hirdetés