Álorvosok kánaánja
Timi
2019. február 21. csütörtök, 11:42
Számolja valaki, hogy a hanyadik álorvos bukott le?

Az utóbbi két évben többek között hialuronsavas ráncfeltöltést is végzett kozmetikai szalonjában egy 39 éves nagyváradi nő mindenféle orvosi diploma vagy a megfelelő képesítés nélkül.

A rendőrség szerda este házkutatást tartott a nő otthonában és az általa vezetett kozmetikai szalonban is. Több bizonyítékot találtak arra, hogy a gyanúsított illegális arcplasztikai beavatkozásokat végzett: használt és felbontatlan hialuronsavas fecskendőket, a hialuronsav megrendelését bizonyító számlákat, a páciensek beleegyező nyilatkozatait, az időpont-egyeztetésre szolgáló határidőnaplót, stb.

A jelek szerint 2017 óta rendszeresen végzett orvos-esztétikai bevatakozásokat, többek között hialuronsavas injekciókkal töltve fel a szem és száj körüli ráncokat, amit csak orvosok, plasztikai sebészek végezhetnek el.

A Bihoreanul hetilap szerint a nőt Ramona Fizeşannak hívják és tevékenységét egy Cazaban utcai tömbház földszinti lakásában berendezett szépségszalonban folytatta. Állítólag a minimális higiéniai elvárásokat sem tartotta be, a szalon egyik szobájában például ruházati cikkeket árult. 

Ez a sokadik álorvos, aki az olasz Matteo Politi nevű szélhámos ügyének kirobbanása óta lebukott. Az országos ellenőrzések sorra fedik fel az újabb és újabb megdöbbentő eseteket.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/30024
Hiába varázsoltak hazai hangulatot a vendégszurkolók, a szlovákok győztek Nagyszombaton.
Egy jó dolog van ebben az egész hisztiben. Tekintettel arra, hogy a PSD-s pártvezérnek gerincsérve van, íme a bizonyíték: Dragnea úrnak mégis van gerince.
Elismerik a jegyeiket, de csak most az egyszer.
És fogunk-e emlékezni a Székely Tigrisekre? Határ- és emlékezetvédelmet egyaránt feszegető könyv bemutatóján jártunk.
Tény, hogy 100 éves történelme alatt Románia egyik nacionalista cseberből a másik nacionalista verembe esett.
Nem csodálnánk, ha a juhimádó és kormorángyűlölő román mezőgazdasági tárcavezető tartós pánikrohamban törne ki a hír hallatán.
A román sajtó szerint a magyar válogatottban köthet ki Fülöp Lóránd, a FC Botoşani csatára, akit épp behívtak a román ifikeretbe.
Íme, az idei román próbaérettségi aranyköpései. Igazán aranyosak.
Megépült az első sztráda fölötti zöld átjáró, hogy a nagyvadak zavartalanul kószálhassanak a környéken.
Az uszító cikkeiről elhíresült szerző a magyar nemzeti ünnep alkalmából írt felköszöntő üzenetbe csomagolja elképesztő tanácsait.
A tervek szerint így lesz a kincses város történelmi központja egyre élhetőbb. Most már csak idő kell hozzá. És némi pénz.
A gyors és határozott döntéshozatal soha nem volt erőssége az államfőnek.
Egy új törvénytervezet olyan területeket adna át az egyházaknak, melyek soha nem álltak egyházi tulajdonban. Az erdészeti szakszervezetek tiltakoznak.