Álorvosok kánaánja
Timi
2019. február 21. csütörtök, 11:42
Számolja valaki, hogy a hanyadik álorvos bukott le?

Az utóbbi két évben többek között hialuronsavas ráncfeltöltést is végzett kozmetikai szalonjában egy 39 éves nagyváradi nő mindenféle orvosi diploma vagy a megfelelő képesítés nélkül.

A rendőrség szerda este házkutatást tartott a nő otthonában és az általa vezetett kozmetikai szalonban is. Több bizonyítékot találtak arra, hogy a gyanúsított illegális arcplasztikai beavatkozásokat végzett: használt és felbontatlan hialuronsavas fecskendőket, a hialuronsav megrendelését bizonyító számlákat, a páciensek beleegyező nyilatkozatait, az időpont-egyeztetésre szolgáló határidőnaplót, stb.

A jelek szerint 2017 óta rendszeresen végzett orvos-esztétikai bevatakozásokat, többek között hialuronsavas injekciókkal töltve fel a szem és száj körüli ráncokat, amit csak orvosok, plasztikai sebészek végezhetnek el.

A Bihoreanul hetilap szerint a nőt Ramona Fizeşannak hívják és tevékenységét egy Cazaban utcai tömbház földszinti lakásában berendezett szépségszalonban folytatta. Állítólag a minimális higiéniai elvárásokat sem tartotta be, a szalon egyik szobájában például ruházati cikkeket árult. 

Ez a sokadik álorvos, aki az olasz Matteo Politi nevű szélhámos ügyének kirobbanása óta lebukott. Az országos ellenőrzések sorra fedik fel az újabb és újabb megdöbbentő eseteket.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/30024
Hej, zengték a jeles jelöltek a „magyar nótát” egyre-másra. Kivéve a PSD-vezért. Neki tele volt a szája.
Jól látják, kedves Olvasók. A nagy tudású politikai elemző szerint Magyarország egy kisebb orosz medve, amely persze folyton Erdélyre feni a fogát.
Yuval Harari tézisei alapján a szerző többek közt levonja a következtetést: az állítólagos hazaszeretetével dicsekvő ultranacionalista dragnióta rezsim sohasem fog hazafinak számítani.
A Facebookon, egy élő bejelentkezésben kérte követőit, hogy szóljanak a rendőrségnek és menekítsék ki a helyszínről.
Nem csak Che Guevara és Marx, hanem Boc, Băsescu, Dragnea, Cioloş is pólóra került. Meg Orbán, Merkel, Trump vagy Macron is.
„Magyar az, akinek fáj Trianon”. De hogyan lehet feldolgozni ezt a traumát? És kinek a felelőssége?
A gyűlölet magasztalói és prédikálói visszafordítják a román társadalmat abba a korba, amikor a nacionalista hév pótolni tudta a sokak számára hasznos racionális megoldásokat.
A legnagyobb világsztárok közül kevesen és ritkán jutnak el Romániába, de nem azért, mert nem akarnak: az autópályák és az ideális fellépőhelyszínek hiánya ijeszti el Bonót, Beyoncét és társait.
Bár Nagyvárad gyógyszerészettörténeti emlékeit a rendszerváltás után szétlopkodták, az irgalmas rendiek Gránátalma patikájának berendezése túlvészelt minden viszontagságot. A katolikusok teljesen önerőből feltárták, leltározták és most a közönségnek is megmutatják.
Gryllus Dánielt kérdeztük a Kaláka és Kányádi Sándor kapcsolatáról Kolozsváron, ahol a zenekar Bogdán Zsolt színművésszel a tavaly elhunyt költő verseiből adott elő egy estére valót.
Ráadásul rekord idő alatt. Na de: Sebastian Ghițát nem sikerült kipiszkálni Szerbiából, pedig állítólag akarták. És Markó Attilát se Magyarországról. Igaz, azt annyira nem is erőltették.
Több megyében is menekülniük kellett az embereknek az áradások elől.
Nem volt olyan szövetség, melyben Románia kitartott volna, állítja a szerző. És ha már hagyomány, akkor tessék, itt az újabb nemzetközi botrány.
Diószegi László így büntetné meg a rájátszásban katasztrofálisan teljesítő játékosait.