Felvétel készült egy román kamionos embercsempészről, akció közben (VIDEÓ)

Migránsokat szállított Angliába, egy kollégája rögzítette.
Hirdetés

Videóra vette egy brit kamionos, amint egy autópálya pihenőhelyén az épp előtte állomásozó, Temes megyei rendszámú teherautó sofőrje kinyitja a járműve rakterét, ahonnan nyolc – feltehetően afrikai származású – migráns ugrik le, akik a sztráda melletti kerítésen átmászva a közeli erdő felé veszik az irányt.

Ezután a meglehetősen idegesnek tűnő román kamionsofőr tört angollal megkérdi a felvételt készítő brit kollégájától, hogy „iz possziböl kontroll”, azaz számíthat-e ellenőrzésre ezen a szakaszon. A felvétel Angliában, Dartford város közelében készült pénteken, az M25-ös jelzésű autópályán, nem sokkal a határátkelő után.

A videót megosztó Sam Hollamby egy hozzászólásban megjegyzi, a környéken tartózkodó rendőrök úgy tettek, mintha észre sem vették volna az egészet.

Az elmúlt évben egyébként két román kamionsofőr is börtönbe került Angliában embercsempészet miatt. Novemberben egy román állampolgár vád alá helyeztek, miután 21 vietnámi migránst bujtatott el a teherautójában, júliusban pedig egy kollégája 3 év börtönt kapott, ő nyolc albánt próbált Angliába juttatni. 

Hirdetés

 

 

Hirdetés