Saját lakása előtt verte meg és rabolta ki idős áldozatát a visszaeső bűnöző

Brutális jelenetek.
Hirdetés

Folytatódik a hadjárat a büntetés letöltése előtti kedvezményes feltételes szabadlábra helyezést tevő törvény ellen: ezúttal egy galaci bűncselekményről készül videó borzolja a kedélyeket, amelyen a hírek szerint egy újabb, a börtönből hamarabb kiengedett, visszaeső bűnöző által elkövetett bűncselekmény látható.

A videó egy társasház lépcsőházában készült, és az látható rajta, ahogy az elkövető annak lakása előtt súlyosan bántalmazza az áldozatot, majd ki is rabolja.

A bűnöző a képek tanúsága szerint még akkor is durván veri áldozatát, amikor az már nem tanúsít ellenállást, majd átkutatja a zsebeit, és elmenekül.

Az áldozat kórházba került.

Az elkövetőt sikerült azonosítani, de egyelőre nem fogták el.

Hirdetés

A videón meglehetősen durva jelenetek láthatók, aki kíváncsi, itt nézheti meg, a büntetés-végrehajtási dolgozók szakszervezete tette közzé közösségi oldalán.

A román média szerint a férfit nemrég helyezték feltételesen szabadlábra azon jogszabály alapján, amely lehetővé teszi, hogy a nem megfelelő körülmények között fogvatartott elítéltek börtönbüntetéséből 30 naponként hat napot levonnak.

Mint megírtuk, a 2017 végén elfogadott törvény miatt azt követően tört ki botrány, hogy szombaton este egy ugyancsak ezen jogszabály alapján közel két évvel a büntetése letelte előtt feltételesen szabadlábra helyezett, gyilkossági kísérlet miatt elítélt férfi Medgyesen egy vita során halálra késelt egy 25 éves férfit.

Hirdetés