Fotó: Facebook |Emanuel Ungureanu
Szívszorító
papmeli
2019. január 5. szombat, 17:20
Facebookon keresnek szívsebészt számára.

Abszurd ok miatt súlyosbodhat az egészségügyi állapota egy, az év elején Kolozsváron született csecsemőnek. A kisfiú január 2-án, súlyos szívrendellenességgel született, és minél sürgősebben meg kellene műteni. A bonyolult operációt azonban csupán két sebész képes elvégezni Erdély-szerte, akik épp pihenőszabadságon vannak.

Az esetre Emanuel Ungureanu USR-s szenátor hívta fel a figyelmet Facebook-oldalán, itt kérve szakemberi segítséget. Hangsúlyozta, hogy a műtétet minél hamarabb, az első napokban-hetekben kellene végrehajtani, mivel így jelentősen javulnának a kisfiú túlélési esélyei. A honatya másokat is mozgósításra szólított, hogy sikerüljön találni egy kellőképpen képzett szívsebészt.

A segítségre szoruló csecsemő amúgy valószínűleg magyar nemzetiségű, a honatya a közösségi portálon Stefan Zoltan néven emlegeti, utóbbi a családneve.

comments powered by Disqus
Klíma-igazságszolgáltatást követelt a nép a délutáni verőfényben. Pontosabban, olyan száz ember.
A CNSAS eddig már 4 nem-együttműködői igazolást állított ki Băsescunak, de új adatok kerültek felszínre, a bíróság pedig döntött.
Nem elég, hogy a romániai középiskolai oktatás alapból nyakig van a trutymóban, most jön az, hogy aki hülyegyerek, az megy szakiskolába. Értik ezt az abszurd és megalázó direktívát?
Az egyetlen beruházó is menekülőre fogta a környékről, a turizmusról álmodozó polgármester pedig összeesküvést sejt az egész botrány mögött.
Romániának mindig csak idegen uralmak alatt ment jól. Most rosszul megy. Mert románok uralkodnak. Tehát kulturális újragyarmatosításra van szükség. Traian Ungureanu írása.
Rovana Plumb vagyonnyilatkozatának furcsaságai nem kerülték el az EP szakbizottságainak figyelmét.
Tizenegy évvel a Farkasok után Róma másik szimbóluma, a Sas is behódolt Kolozsvárnak.
Egy héten belül egy erdészt meggyilkoltak, egy másik pedig csak a szerencsének köszönhetően menekült meg a fatolvajoktól.
A POL egykori tanácsosa, Mark Hermann Christian is elindul a megmérettetésen.
Több magyar tannyelvű tanintézetet is érint a szigorítás.
A nagybozintai volt aranybánya után maradt ülepítő tó és meddőhányó még mindig ontja magából a mérgező anyagokat, a problémával két évtizede nem foglalkozik senki.
Bár Románia nem szavazta meg, így is sikerült a többség szavazatát elnyerni az Európai Unió Tanácsában.
A párt szerint „bomlasztó tevékenységet” folytatott Székelyudvarhely polgármestere.