Dragneaföld fővárosában estek egymásnak két rivális romaklán asszonyai

A Teleorman megyei Alexandria egyik iskolája előtt történt a botrányos eset.
Hirdetés
Óriási botrány miatt került ismét a figyelem középpontjába a dél-romániai Teleorman megye székhelye, a hangzatos nevű Alexandria (ez az a megye egyébként, ahonnan a kormányzó Szociáldemokrata Párt és a kormány mindenható ura, Liviu Dragnea és hűséges vazallusa, Viorica Dăncilă miniszterelnök származik): két romaklán asszonyai egy iskola előtt csaptak össze.
 
A Teleorman megyei rendőr-főkapitányság közlése szerint az incidensre csütörtökön délután, a tanítás végeztével került sor, amikor hét nő, akik a gyerekeikért jöttek, először összeszólalkozott a megyeszékhely Mihály vajdáról elnevezett iskolája előtt, majd először csak szidalmak, később már üvegek és üvegszilánkok is röpködtek a két tábor között – mindez az iskolából kijövő gyerekek előtt történt.
 
A rendőrség szerint olyan nőkről van szó, akik két, rivális romaklán tagjai, amelyek között már régóta konfliktus dúl. Az erőviszonyok 4:3 arányban alakultak.
 
A kiérkező rendőrök gyorsan véget vetettek a bunyónak, és garázdaság miatt eljárást indítottak a verekedés résztvevői ellen. 

Hirdetés