Dragnea olyan vadakat mond, hogy három hollywoodi kémdrámára is elég lenne

Persze, nem blockbusterekre gondolunk. Olcsóbbacskákra, balkáni konteó-költségvetésből.
Hirdetés

Emlékeznek arra, ugye, amikor Liviu Dragnea a Romániát kormányzó Szociáldemokrata Párt terminátora drámai hangon bejelentette: titokzatos idegen lények merényletet akartak elkövetni ellene. Meg akarták ölni, na.

Nos, úgy tűnik, Deagnea úr egyszerűen képtelen fékezni a fantáziáját. Ami egy politikai kecseszkecskenben akár hasznos is lehet. Már ha az ember agya nem lódul neki túl meredeken. Mint a szocdem nagyemberé. Legutóbb azt találta mondani egy televíziós műsorban, hogy az augusztus 10-i tüntetés során elkövetett agressziókra Klaus Iohannis elnök adta ki a parancsot. Konkrétan. Egy Facebook-üzenetben. Persze nem írta le nagybetűkkel, hogy: TÁMADÁS! Annál ravaszabb ez a bakszász. Ügyesen kódolta a üzenetet. Azonban teljesen világos, legalábbis Dragnea úr szerint, hogy Klaus Iohannis a zavargások feje.

És ha már lúd, hát legyen jó kövér! A szocdem vezér azt is megszellőztette, hogy a gonosz oldal (az államelnökkel az élen, persze) újabb véres tüntetést szervez, valamikor október végén. A cél? Románia legitim kormányának megdöntése, mi más!

Ja, Dragnea úr azt is tudni véli, hogy ezúttal nem ám valami gyülevész horda tör a kormány, és rajta keresztül Románia életére. Valóságos elit tüntetőkommandókról van szó, akiket hegyi kiképzőtáborokban készítenek fel az akcióra.

Ilyen időket élünk. Békesség!

Hirdetés