A hülyeségnek nincs határa
papmeli
2018. augusztus 9. csütörtök, 19:25
Bagoly mondja verébnek? Maria Grapininek nem ez az első melléfogása, de ez azért már egy szint.

Ostobának nevezte a külföldön élő román állampolgárokat Maria Grapini. Az a PSD-s európai parlamenti képviselő, aki folyamatosan újabbnál újabb nyelvi botlása, melléfogása miatt kerül a sajtó kereszttűzébe.

Most a diaszpóra pénteki tüntetése kapcsán osztott meg egy „okosságot”. „Értesítjük a külföldieket, hogy az ostobasági díjat az USR-székházakban lehet befizetni. Ostobasági tanúsítvány nélkül nem lehet részt venni a tüntetésen” - üzente a temesvári politikus a külföldön élő románoknak. Valaki azonban jelezhette neki, hogy a bejegyzés inkább a saját IQ-szintjéről tanúskodik és egyáltalán nem tesz jót az imázsának, mert később törölte.

Aztán ismét üzent, ezúttal a Facebook-oldalára íróknak, azt, hogy immunis a sértésekre. Az lehet, de amit kapott, azt biztos nem teszi ki az ablakba. Később megpróbált visszakozni, nem nagy sikerrel. Az USR közben panaszt nyújtott be ellene az Országos Disztrimináció-ellenes Tanácshoz(CNCD.
 

 

 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/27731
Szakszerű elemzés arról, hogyan járatja le magát a mioritikus haza a nemzetközi katonai stratégiai pályán. És persze, Magyarország megint jobban teljesít.
A szenátus ismét megszavazta az államfő által korábban kifogásolt jogszabályt.
Ha jobban belegondolunk, ezen nagyon nincs mit csodálkozni. Tessék, a magyarázat.
A katolikus egyház is halad a korral, ha a pápalátogatás megszervezéséről van szó.
Ki kell találni valamit a hasznosításukra, döntöttek a háromszéki elöljárók.
Aztán be is zárt, de közben jól megnéztük magunknak a nemzetközi ebseregletet, és saját győzteseket is választottunk, ha már kutyaszépség és verseny.
Megalapozottak-e az Afrikával kapcsolatos sztereotípiáink? Erről is beszélgettünk Lukács János Istvánnal, aki nemrég tért haza ugandai önkénteskedéséből. Azt is elárulta, milyen erdélyi magyar vonatkozása van az afrikai országnak.
Most szavazta meg a szenátus, hogy feloldják az 1938-89 közötti döntések titkosságát.
Szerző szerint azáltal, hogy meg akarják fúrni Laura Codruța Kövesi jelölését az európai ügyészi székbe, az ország vezetői tulajdonképpen Románia érdekei ellen cselekszenek.
Több mint félszáz egykori politikai fogoly holtteste vár a végtisztességre.
Hiába nyert decemberben Román Kupát a kanadai Don MacAdam, alig két hónap után kirúgták.
A székely foci körül terjengő etnikai botrányfelhő értelmezése, (helyi) román szemszögből. Jó is, nem is.
A Világörökség számos helyszínét adó gazdag kultúra, gyönyörű tengerpart, kiváló ételek – így jellemzik Vietnámot „túravezetőink”, a kolozsvári Bíró Sára, Sánta Levente és Toró Tamás. Útibeszámolónk második részében az ország északi, középső és déli részén kalandozunk.
A székelyudvarhelyi Berecz Edgárt mostanság a lovas akrobatika foglalkoztatja, de volt már minden, amit csak el lehet képzelni.