Traian Băsescu jól odaugatott a Székelyföldnek

Dühöng a nyár, a Kapitány unatkozik, és nem lehet folyton a miniszterelnök asszonyt cseszegetni.
Hirdetés

Traian Băsescu ex-államelnök egyik kedvenc időtöltése a facebookozás. Odasóz ő mindenkinek, aki csak él és mozog, ha úgy gondolja, megérett rá az idő.

Legfrissebb Facebook-bejegyzésében a román rendőrséget ostorozza, mondván, hogy egyes rendőrségi vezérek szolgalelkűsége röhejes országot csinál Romániából, mintha nem lenne elég neki Viorica Vasilica Dancilă miniszterelnök ténykedése.
Na de mi köze a rendőrség szapulásának a Székelyföldhöz? Hát, nagyon is sok, a Kapitány szerint. Mert azt írja Băsescu úr, hogy az egész rendőrség (na ja, az ex-elnök úr sose ment a szomszédba némi túlzásért) azt a szerencsétlen fiatalembert üldözte, aki a nagyobbik kormánypárt (PSD) főnökeit zavaró rendszámtáblával (MUIE PSD – izé, végezz orális szexet, PSD, ez lenne a diszkrétebb magyar fordítás) furikázott Romániában.

Ahelyett például, hogy bűnvádi eljárást indítanának meg sajtótájékoztatókat tartanának azzal kapcsolatban, hogy a román himnusz napján egy fekete zászlót tűztek ki a román trikolór mellé. Hol? Hát, a Székelyföldön, természetesen. Ebből egyébként látszik, hogy az ex-elnök úr nem szokott, vagy éppen nem akar pontosan tájékozódni a történettel kapcsolatban, ugyanis ha megtette volna, tudná, hogy a gyászlobogó nem provokáció, hanem haláleset miatt került ida, ahova. Meg azzal kapcsolatban is, hogy a székely polgármesterek a trikolór helyett a székely zászlót aggatják ki a közigazgatási épületekre.

Nos, így a Kapitány, fölösleges hajtóvadászatok helyett inkább az ilyen, valóban súlyos esetekkel kellene foglalkoznia a rendőrségnek.

Hirdetés

 

Hirdetés