Általa őrzött csempészcigit dézsmált meg egy rendőr

Kecskére bízták a káposztát Buzău megyében.
Hirdetés

Előzetes letartóztatásba helyezték azt a Buzău megyei rendőrőrs-parancsnokot, aki megdézsmált egy cigarettaszállítmányt. A dohányárut törvénytelen módon hozták be az országba, a csempészárut ezért meg kellett semmisíteni.

A 26 éve rendőrként tevékenykedő parancsnokra bízták, hogy őrízze a szállítmányt, amíg az a megsemmisítő állomásra jut. Rajta kívül a megsemmisítő állomás két munkatársa és két vámtiszt kísérte a szállítmányt, amelyből Măgura település egyik parkolójában a rendőr kivett 8 dobozba csomagolt, zárjegy nélküli, 4100 csomag cigit.

A rendőrőrs-parancsnokot tetten érték a Buzău megyei korrupcióellenes rendőrök, és letartóztatták megvesztegetés elfogadása és csempészáru törvénytelen birtoklása gyanújával. A megsemmisítő állomás két munkatársát bírósági felügyelet alá helyezték. 

A Buzău megyei rendőrparancsnoknak, Mihail Drăghiciunak nem volt tudomása az esetről, legalábbis ezt nyilatkozta. Ezek a szállítmányok rendszeresek a Pârscov településen működő megsemmisítő állomásra. A megyei rendőrparancsnok belső vizsgálatot is ígért az ügyben.

Hirdetés