Ezrével tüntettek az emberek Nagyváradon a hagyományos családért (VIDEÓval)

A homoszexualitás nemzetbiztonsági probléma. Azért nem túlzás ez egy kicsit?
Hirdetés

A korábbi évekhez képest kevesen, alig több mint kétezren gyűltek össze szombaton a nagyváradi Szent László téren, a Koalíció a családért szervezte nagygyűlésen. A résztvevők a hagyományos család mellett tüntettek, amely egy nő és egy férfi házasságát jelenti, továbbá követelték egy népszavazás megszervezését, az alkotmány családra vonatkozó cikkelyének módosítása érdekében. A nagygyűlés a Miatyánkkal indult, aztán a tömeg elénekelte Románia himnuszát.

A szervezők hangsúlyozták, hogy a megmozdulás békés jellegű, viszont kijelentették, hogy a homoszexualitás a Gonosz egyik fegyvere, az emberi faj elpusztítása érdekében. Ja, és a homoszexualitás nemzetbiztonsági probléma.

Mihai Gheorghiu, a Koalíció a családért elnöke kifejezte abbéli reményét, hogy áprilisban a szenátus megszavazza az alkotmány 48. cikkelye 1. bekezdésének módosítására vonatkozó törvényt, miáltal kimondatik majd, hogy a házasság egy férfi és egy nő szabad akaratból való egybekelését jelenti.

Az összes történelmi egyház által támogatott Koalíció a családért által szervezett nagygyűlést egy immár hagyományosnak nevezhető felvonulás követte, az életért, az abortusz ellen. Hasonló megmozdulások voltak más romániai városokban is, többek között Kolozsváron, Nagyszebenben és Piatra Neamțon.

Akit érdekel, és van türelme hozzá, megnézheti, mi történt, hogy történt Nagyváradon:

Hirdetés

 

Hirdetés