Ma két rendőr is megborult

Egyikük szándékosan megvágta magát, a másikuk megvert, majd elütött egy férfit, állítja az áldozat.
Hirdetés

Többféle sérüléssel került a iaşi-i Sfântul Spiridon kórházba egy 40 éves férfi, aki azt állította, megverte, majd szándékosan elütötte egy rendőr Târgu Frumos városában, írja a Mediafax hírügynökség.

A kórház szóvivője szerint a férfi az arcán szenvedett több zúzódást, állítása szerint megverte egy rendőr, és a jobb lába is eltört, mert elmondása szerint ugyanaz a rendőr később elütötte az autójával egy Iaşi megyei kisvárosban, Târgu Frumos-on. A férfi egyébként ittas volt, jegyezte meg dr. Diana Cimpoeşu, a iaşi sürgősségi kórház vezetője. A megyei rendőrparancsnokság vizsgálatot indított az ügyben.

Prahova megyében magát vágta meg egy rendőr kedden, miután lejárt a szolgálata, számol be az esetről szintén a Mediafax. A rendőr egy rokonánál szándékosan vágta meg a kezét Măgureni településen, ezután visszahajtott a floreşti-i rendőrőrsre, ott találták meg a kollégái.

A 2012-ben végzett, fiatal rendőr azt mondta a kollégáinak, azért folyamodott ehhez a gesztushoz, mert úgy érzi, nem tud eleget tenni a munkája támasztotta követelményeknek. A férfi nincs életveszélyben, jegyzi meg a hírügynökség.

Hirdetés