Örömhír: Romániában is rendelhető az új Bentley Continental GT!

Kőgazdag-e Ön? Ez a hír Önnek szól! Kattintson hát Ön izibe'!
Hirdetés

Ha Ön smekker üzletember vagy korrupt politikus, szerencsés esetben mindkettő egyszerre, akkor van egy igen jó hírünk: a Bentley romániai forgalmazója, a Porsche Inter Auto bejelentette, hogy a Continental GT típus harmadik generációja rendelhető!

Bár karácsonyra nem lehet beparkolni vele a fa alá, mert ezeket a járgányokat rendelésre készítik – lásd: kézművesautó! –, ha most megrendeli, a jövő év első negyedévében már meg is érkezhet a nagy-britanniai Crewe-beli Bentley-gyárból ez a szép ékszer, amelynek olyan ékkövei vannak, mint a 6 literes, ikerturbós, 635 lóerős, W12-es motor, a duplakuplungos automata sebességváltó, a Bentley Dynamic Drive-nak nevezett vezetéstámogató hókuszpókusz, a belső fa-, króm- és bőrborítás, és még sok egyéb jóság, amivel elkápráztathatja üzleti partnereit, politikai ellenfeleit vagy az ultrasznob újgazdag szomszédot a villanegyedben.

Az ára igazán baráti, áfával együtt 203062 eurónál kezdődik, ez egy emberesebb adócsalással vagy pár rendbéli csúszópénzelfogadással azért már összehozható.

Kellemes vásárlást kívánunk Önnek!

Hirdetés