Részeg külföldi gyújtogatott Szeben megyében

Két gépjárműt gyújtott fel egy parkolóban, majd elhajtott a helyszínről. A rendőrök elfogták és hatósági felügyelet alá helyezték.
Hirdetés
Hatósági felügyelet alá helyeztek egy 62 éves külföldi állampolgárt a Szelistye (Sălişte) városi rendőrök, miután két személygépkocsit is felgyújtott, majd ittasan ült volánhoz, tájékoztatta az Agerpres hírügynökséget a rendőr-főkapitányság.
 
A férfit azzal gyanúsítják, hogy péntek éjszaka Szelistye városában két személygépkocsit gyújtott fel egy parkolóban, majd elhajtott a helyszínről. A rendőrök egy közúti ellenőrzés során elfogták a férfit, akinél 0,63 mg/l légalkoholszintet mértek.
 
A kivizsgálások során bebizonyosodott, hogy a két autót szándékosan gyújtották fel, a külföldi állampolgár a fő gyanúsított. A kihallgatás során a férfi azt nyilatkozta, hogy ő gyújtotta fel a két személygépkocsit miután nézeteltérésbe keveredett a két autó tulajdonosával, tájékoztat a rendőrség.
 
A férfit 24 órára őrizetbe vették és előzetes letartóztatását kérte a rendőrség. A külföldi állampolgárt 30 napos hatósági felügyelet alá helyezték és gyújtogatás, valamint ittas vezetés miatt indítottak eljárást ellene, írja a közlemény.
 

Hirdetés