Ágyékon rúgta a rendőrt a talajrészeg román exképviselő (VIDEÓ)

Cristian Boureanu sérelmezte, hogy közúti igazoltatásba futott bele. Videó is van róla.
Hirdetés

Hatósági közeg bántalmazása miatt indult eljárás Cristian Boureanu volt demokrata-liberális parlamenti képviselő ellen, miután csütörtök éjjel közúti ellenőrzést végző rendőröket sértegetett, megfenyegetett és bántalmazott.

Rendőrségi források pénteken arról tájékoztatták az Agerpres hírügynökséget, hogy éjjel 1:30 óra körül a bukaresti Aviatorilor sugárúton közúti ellenőrzést végző rendőrök megállítottak egy személygépkocsit, amelyben három személy tartózkodott, többek közt Cristian Boureanu.

A forrás szerint mialatt a rendőrök az autó vezetőjének dokumentumait ellenőrizték, a jobboldali ülésen helyet foglaló Boureanu durva szavakkal illette és megfenyegette a rendőröket.

Miután nyugalomra szólították fel, a volt politikus a hírek szerint ágyékon rúgta az egyik rendőrt, és kezét a gépkocsi ajtajának nyílásába szorította.

Cristian Boureanut megbilincselve kísérték be a közlekedésrendészetre.

Hirdetés

Ugyanazon források szerint a történtek idején a volt képviselő erősen ittas állapotban volt, később rosszul lett, és a Floreasca kórházba szállították. A kórház szóvivője, Bogdan Opriţa megerősítette az Agerpres hírügynökségnek, hogy Cristian Boureanu az általa képviselt egészségügyi intézményben van, jelenleg orvosi kivizsgálás alatt áll és öntudatánál van.

 

 

Hirdetés