Megújult az Igen, tessék! közösségi havilap

Kívül is. Meg belül is.
Hirdetés

Az ingyenes közösségi havilap 2014 karácsonyán bukkant fel az erdélyi magyar médiaprérin. Azóta 49 lapszám került a kolozsváriak postaládáiba, és elmondható, hogy a Kincses Város magyar lakóinak nagy része számára ismerős a forma (és remélhetőleg a tartalom is).

Az örömhír az, hogy az 50. lapszám új köntösben, szellősebb tördeléssel, mi több, új néven jelenik meg. Aki ezentúl benéz a postaládájába és ott találja a közösségi havilapot, látni fogja, hogy immár Igen, tessék! magazin névre hallgat.

„Az új arculattal megjelenő lap feladata ugyanaz, ami eddig is volt: felkutatni és megmutatni az anyanyelvhasználattal kapcsolatos pozitív példákat és feldolgozni fontos kolozsvári témákat. Megőriztük a Példaértékű rovatot, ebben továbbra is olyan kolozsvári vállalkozásokat mutatunk be, amelyek részben az anyanyelvi kiszolgálásnak köszönhetik eredményeiket” – mondta Stanik Bence főszerkesztő.

A szerkesztők szerint izgalmas újítás a februári lapszámban induló Belváros rovat, amelyben a kolozsvári magyar közösség legismertebb szereplőinek (VIP, érted) hétköznapi történeteiről olvashat a nagyérdemű.

És hogy ezen kívül mit olvashat még a nagyérdemű az Igen, tessék! magazinban? Kedves kolozsváriak, éles szemmel figyeljék a postaládákat. A napokban bármikor bepottyanthat a februári szám, és máris kiderül. Aki pedig nem bírja kivárni, az kattintson ide mohón, és máris böngészhet kedvére.

Hirdetés

Az új arculatot Mihály László arculattervező, grafikus tervezte. Az Igen, tessék! magazin 18 000 példányban jelenik meg, az egyesület saját terjesztőhálózatával juttatja el a kolozsvári és Kolozsvár környéki települések magyar háztartásaiba.

Ja, amennyiben Ön kolozsvári vagy Kolozsvár környéki lakos, és mégsem kapja meg a lapot, a szerkesztők tisztelettel kérik, rendelje meg februártól az info@igentessek.ro e-mailcímen. Ne feledjék, ingyenes!

Hirdetés